Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 feb, 2018

Neymar skadad – Brutet ben i foten

Den brasilianska anfallaren Neymar har varit en nyckelspelare för PSG sedan han kom till klubben. Nu verkar någon annan spelare ta hans plats tills vidare. Neymar har dragit på sig en skada, och förväntas inte spela mot Real Madrid i Champions League.

Skadan rör sig om att han brutit ett ben som sitter i foten. Med en sådan skada förstår de allra flesta att han behöver vila ett tag.

Detta skedde under en ligamatch i Ligue 1 mot Marsielle. Strax efter matchen meddelande PSG i en presskonferens att det inte rörde sig om en allvarligare skada. Man befarade först att det endast rörde sig om en stukad fot och fraktur.

Oklart come back

När Neymar återigen är klar för spel är det ingen som riktigt vet. En skada i denna omfattning brukar som snabbast gå under ett par veckor.

Det är därför stor risk att PSG inte kommer att ha Neymar spelklar tills returmötet med Real Madrid. Där man ska försöka vända ett underläge på 3-1.

Nu väntar en rehabiltering för Neymar, men helt klart tungt för PSG som står inför en tuff uppgift.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar