Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 dec, 2016

Matchprogram under julen

Alla möjligheter för dig att kunna betta och se fotboll online kommer inte ta något jullov. Runt om i Europa så ska flera viktiga matcher avgöras kring julen.

I Premier League spelas som vanligt boxing day-fotboll i sann tradition. Det innebär att en hel del matcher i engelska Premier League ska spelas under annandagen.

Det är inte de enda intressanta matcherna kring julhelgen. Scrolla ner en liten bit så hittar du vårt matchprogram.

Matcher & spelprogram

Nedan hittar du de hetaste matcher som finns att följa under julen. Vi tror säkert att du hittar intressanta matcher för att kombinera din julhelg med toppfotboll i Europa.

Dagen före dopparedagen: 23/12

Julafton: 24/12

  • Besiktas – Gaziantepspor: 17:00 (Super Lig)

Juldagen: 25/12

  • Galatasaray – Alanyaspor: 17:00 (Super Lig)

Annandagen: 26/12

  • Manchester United – Sunderland: 16:00 (Premier League)
  • Arsenal – West Brom: 16:00 (Premier League)
  • Leicester – Liverpool: 16:00 (Premier League)
  • Hull – Manchester City: 16:00 (Premier League)
  • Swansea – West Ham: 16:00 (Premier League)

Spela på matcherna

Genom att spela på matcherna så kan du öka spänningen under julhelgen. Kanske vill du ha ännu mer spänningen en den som erbjuds med alla julklappar.

Vi rekommenderar dig som vanligt att betta inne hos Bet365. De är en bra oddssajt för dig som vill lägga värdefulla bets. Inne hos Bet365 så erbjuds du nämligen markandens högst odds.

Vilket är självklart är en stor fördel för dig som vill vinna så mycket som möjligt på fotboll online.

Streama!

En annan stor fördel med att vara en medlem hos Bet365. Det är att du alltid kan se till att streama fotboll live. Inne hos denna bookmaker så har de även kombinerat in en streamingtjänst. Där kan du välja att se live streams från hela Europa allt som behövs är att ha pengar på kontot.

Vi tror knappast du kommer bli besviken på det utbud av direktsänd sport som finns inne hos Bet365. Där kan du nämligen streama fotboll från Serie A, La Liga, Ligue 1 och Allsvenskan (IP begränsad). Se till att du har ditt konto redo för att kunna följa all fotboll på bästa sätt!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar