Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 sep, 2017

Streama matcher i Engelska ligacupen (EFL Cup) – 20/9

Den engelska ligacupen är i fullgång, och nu spelas flera matcher mellan de engelska klubblagen. Det är nu flera matcher som ska spelas den 20 september.

Du visste väl att det är helt att streama matcher i den engelska ligacupen inne hos en välbekant tjänst? Om inte, då visar vi dig vägen för att kunna se fotboll från EFL cup.

Matcherna som spelas under den 20/9 kommer vi att rada upp här nedanför. Alla de matcher kommer du att kunna streama med hjälp av bet365.

man united engelska cupen

Kvällens matcher i EFL cup

Bland de matcher som kommer att sändas online så hittar vi flera väletablerade lag från Premier League. De kommer att spela mot något mindre klubbar för att ta sig vidare i engelska ligacupen 2017.

Är du intresserad av något av de lagen som spelar i Premier League, då tycker vi det är en god idé att streama matcherna ikväll.

Fotbollsklubbar som Manchester United, Chelsea, Arsenal och Manchester City kommer idag att spela matcher.

Samtliga av de följande matcherna kommer du att kunna streama hos bet365.

  • 20:45 Arsenal – Doncaster
  • 20:45 Chelsea – Nottingham Forrest
  • 20:45 Manchester United – Burton Albion
  • 21:00 West Bromwich – Manchester City

Det är inte varje dag som vi I Sverige får tillgång till att streama fotboll från England . Därför tycker vi helt klart att du ska passa på under kvällen.

Att streama Premier League är nämligen inte i Sverige. Därför gäller det att kunna hitta andra knep för att se klubbar i Premier League spela fotboll.

Då är den engelska ligacupen perfekt. Där kommer du kunna se flera av de stora klubbarna i Premier League spela sina matcher.

Självklart finns det ett stort intresse av att vinna den engelska cupen – EFL Cup. Vinnaren där kommer att belönas med både en biljett ut till Europa. Samt äran att lyfta den åtråvärda pokalen.

engelska cupen live streams

Så sänder du fotboll med bet365

Att använda sig av bet365 för att streama fotboll är ett bra sätt för dig att få matcher direkt på din dator eller mobil.

Under ett helt år så kommer bet365 sända ut massor av heta sportevents som du kan ta del av.

Vad sägs till exempel om att kunna streama alla matcher från stora ligor som La Liga, Bundesliga och Serie A?

Inte helt fel väl?

Kolla in vad som krävs av dig för att kunna sända dessa matcher från dessa ligor live på den enhet som du helst väljer.

De steg som du bör gå genom kommer du att kunna läsa om här. Sedan är det bara att sätta igång med ditt konto för att både erbjudas att streama sport, men även att spela på odds. Bet365 är nämligen en sajt som valt astt kombinera live streams och odds. Vilket vi tycker är ett vinnande koncept för att locka nya spelare.

  • Skapa konto hos bet365
  • Gå till alla fotboll streams
  • Starta den matchen som du vill se!

Svårare än så behöver det inte vara att få tillgång till några av europas bästa fotbollsmatcher!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar