Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 sep, 2017

Matcher du inte får missa i Champions & Europa League v. 37

Denna vecka så är spelschemat med fotbollsmatcher väldigt belastat. Det är nämligen premiär för både Europa League och Champions League 2017/18.

Det innebär att det kommer finnas massor med heta matcher för dig att streama live. Det bästa knepet för att följa med inom världens bästa fotboll är nämligen att se matcherna live.

Ännu bättre är det om du får tillgång till de streams som kommer att sända matcher från ditt favoritlag, eller om du tippar på fotboll samtidigt. Här kommer vi uppdatrera dig med de matcher som du inte får missa under inledningen av Champions League och Europa League.

cl och el fotboll

Program & live streams

I vårt lilla spelschema så har vi valt att lägga till de matcher som vi tycker är mest intressant på förhand. Vi har själva valt de matcher som är bäst ur ett svenskt perspektiv. Därför kommer du att kunna hitta t.ex. Östersunds match i Europa League i vårt spelschema.

I programmet kommer du att se under vilka datum, och tider som dessa matcher spelas. Perfekt för dig som inte riktigt har koll på vilka matcher du vill sända eller streama.

Programmet som finns här nedanför är fullt med de bästa matcherna från Champions League, och Europa League. Du kan själv läsa mer om hur du streamar matcherna genom att klicka på den matchen du allra helst vill se.

12 september

13 september

14 september

Som du säkert kan se så finns det gott om matcher att njuta av under veckan. Se bara till att du är förberedd när det kommer till live streams och betting. Det är det bästa sättet för dig att kunna njuta av fotboll från Europa League och Champions League.

matcher i champions och europa league

Roligast att kombinera med odds

Enligt oss på Sportal så tycker vi alltid att det är roligast att se fotboll som man spelar på. Genom att använda sig av odds och betting så kommer det finnas ännu mer nervösitet och förväntan inför matcherna.

Betting tycker vi kan göra egentligen vilken match som helst intressant. Vad kan vara bättre att vinna pengar samtidigt som du avnjuter en match mellan de bästa fotbollslagen i världen.

Vi använder oss alltid av bet365 när vi ska tippa på fotboll. Det är en spelsajt som alltid erbjuder bra odds i Champions League och Europa League.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar