Det har gått bra för både Marco Reus och Borrussia Dortmund på sistone. 

Klubbikonen Marco Reus har gjort en fantastisk säsong och har varit den mest bidragande spelaren till laget. Borussia Dortmund ligger sex poäng före Bayern München och hoppas hålla sig fast på förstaplatsen ända in i det sista.

Det första ”Der Klassiker” mot Bayern München spelades på Borussias hemmaplan Signal Iduna Park. München tog ledningen två gånger, men trots underläge krigade Reus fram till en vinst för Dortmund och matchen slutade med 3-2. Reus var onekligen bäste man på plan.  

Häromdagen svarade Marco Reus följande på frågan ifall han skulle kunna tänka sig ansluta till rivalen Bayern München:

”Jag? Bayern München? Aldrig! Du kommer aldrig se mig spela i Bayern, det lovar jag!”

Marco Reus har sedan länge varit trogen Dortmund, som har gett han trivseln att stanna trots att bästa vänner och kollegor lämnat honom och gått till rivalen München. Han vägrade att hälsa på Götze, Lewandowski och Hummels efter att de hade gått. Lewandowski gav upp efter ett par försök, men en dag kom då de fick ögonkontakt och plötsligt log mot varandra precis innan avspark (det finns en video på det). Från den stunden återförenades bästisarna. Även om det inneburit mycket besvikelse och smärta hade Reus alltid hoppet brinnande och har tackat nej till andra klubbar då tysken tror på laget.

Nu återstår det ett halvår tills vi slutligen får se om det blir Borussia Dortmund som får lyfta bucklan. Reus blev precis skadad och kommer behöva max 3 veckor för återhämtning. Det gäller att de vinner nästa ”Der Klassiker” och spelar såsom de gör just nu. Marco Reus har dock en benägenhet att bli skadad och det sista ett Dortmundfan skulle vilja se är honom borta just nu. Ifall Dortmund vinner ligatiteln, så är den bevandrade Reus med säkerhet inte endast en klubblegendar utan även en legendar för alla.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 100 000 evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

-

Ingen välkomstbonus

5. Rizk

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se