Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 nov, 2016

Manchester United – West Ham: Kvartsfinal i EFL Cup

Den engelska ligacupen, även kallad EFL Cup spelas i samtid med Premier League och Championsship. Trots att många av lagen satsar hårt på ligan, så vill många vinna EFL Cup.

Genom att bli vinnare av den engelska ligacupen, så får man en biljett ut till Europa nästa år.

Både West Ham och Manchester United är mycket angelägna om att vinna EFL Cup, då ligaspelet ser lite sämre ut. Det bäddar för en rolig match, en match som du kan hitta live streams på.

Avspark: Kl: 21:00, 30/11-2016
Arena: Old Trafford
Visas hos: ViaPlay

Streama EFL Cup online

Behöver du hitta live streams till matchen mellan Manchester United och West Ham i EFL Cup? Då hjälper vi dig. Här på Sportal.se försöker vi alltid förse våra läsare med information om direktsändning på nätet.

Tidigare år så har Bet365, som bookmaker erbjudit sin spelare streams från engelska ligacupen. Detta gör de inte längre, utan nu har ViaPlay tagit över online streams för matchen.

Det är inte alltid säkert att du kan se matcher från EFL Cup inne hos ViaPlay. Mer information om matchen visas , eller hur du gör för att se fotboll finns inne hos ViaPlay.

Genom att streama fotboll från EFL Cup mellan Manchester United och West Ham, så får du chansen att kunna se matchen via din mobil. En live stream kan du följa via din dator, mobil eller surfplatta.

Vem går vidare?

Matchen som spelas den 30 november mellan Manchester United och West Ham tror vi hemmalaget vinner. Manchester United är alltid en kandidant som räknas upp när det kommer till potentiella lag att vinna EFL Cup.

Trots att Manchester United har sett bättre dagar, så förväntas laget att vinna hemma på Old Trafford.

Manchester United och West Ham har möts flera gånger tidigare, och spelat mycket jämnt. Om vi räknar de tre senaste matcherna mellan dessa två lag, så har West Ham en liten fördel.

Vårt tips kommer trots det ligga på Manchester United som garanterat vill säkra sin plats till Europaspel nästa år.

  • Manchester United vinner – 1.44
  • Oavgjort – 5.00
  • West Ham vinner – 7.50

Oddsen inför matchen har vi hämtat från Bet365. En bookmaker som alltid ger oss de bästa oddsen på engelsk fotboll.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar