Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 okt, 2016

Manchester United mot Fenerbahce: Vem vinner matchen på ”Drömmarnas Teater”?

Den 20 oktober tar Manchester United emot Fenerbache på Old Trafford.

Matchen spelas i en Europa League-grupp, där vinnaren plockar med tre sköna poäng i tabellen. En mycket viktig match väntar för Manchester United som just nu ligger på en tredje placering i gruppen. Fenerbache ligger just nu högst upp, men endast en poäng ner till nästa kandidat Feyenoord.

Matchen väntas bli tuff, och få människor våga ta ut segern i förskott till Manchester United. Trots att laget har ett stort övertag av värde på spelartruppen, bra talanger, och skickliga avbytare.

Matchstart: 20 Oktober, kl 21:05
Visas hos: Kanal 9 & Bet365

Betta på Manchester United – Fenerbache

För den som vill betta på matchen mellan Manchester United & Fenerbache finns bra odds. Bet365 är den bettingsajt vi i skrivande stund hitta bäst odds hos.

Enligt oddsen som finns hos Bet365 så har Manchester United ett större övertag. Vi är däremot inte lika säkra på att matchen blir så enkel för Red Devils. Istället tror vi Fenerbache överraskar ordentligt och bjuder på sitt unika anfallsspel. Ett anfallspel som visat sig vara lyckat i deras seriespel.

Odds

För att krydda till spänningen så väljer vi att rekommendera dig att betta på oddset för oavgjort. Det är ett odds som just nu ger 4.33 x insatsen tillbaka. Alla odds inför matchen hittar du här nedanför.

  • Manchester United vinner – 1,50
  • Oavgjort – 4,33
  • Fenerbache vinner – 6.00

Streama Europa League

Massor av matcher finns att streama från Champions League & Europa League. Bet365 är en grymt bra bettingsajt för dig som vill kombinera liveodds med livestreaming. Du kan då se till att betta på matcher, som du sedan kan följa via en livestreaming . Bet365 har många kunder som utnyttjar de livestreams som hemsidan erbjuder.

Främst populärt är det deras livestream när större matcher visas. Det är då inte ovanligt att matcher lockar en miljonpublik världen över. I skrivande stund känner vi inte till om Bet365 kommer att streama matchen mellan Manchester United & Fenerbache. Mer info om det lär komma närmare avspark.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar