Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 nov, 2017

Malmö FF rundar av med att spela ishockey

Spelarna i Malmö FF var ut på hal is när de spelade ishockey i Malmö Arena. Ögonblicket filmades av bl.a. MFF TV och vi kan ta del av de härliga bilderna när fotbollsspelare testar på ishockey.

Malmö FF avrundade säsongen genom att boka upp Malmö Arena för att spela ishockey. Kanske fattades det en del kvalitéer för att gå rakt från Malmö FF till Malmö Redhawks.

Vi bifogar här ett klipp från deras träningsmatch. En rad dråpliga situationer utlovas när Sveriges bästa fotbollslag kliver på isen.

I klippet ser vi när spelarna som till vardags hör hemma på en fotbollsarena intar isen. Skotten blir inte speciellt bra och skridskoåkningen kan finslipas. Däremot blir vi imponerade av några av de spelare som vanligtvis finns med i startelvan för MFF.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar