Lyons president: ”Om Liverpool vill ha Fekir kommer det att kosta”

Lyons Nabil Fekir har imponerat stort på fotbollsvärlden denna säsong, och Liverpool FC ryktas vara intresserade av den offensive mittfältarens tjänster. Frågan är om de har råd.

Nabil Fekir inledde säsongen 2015-16 lysande, och smällde in 4 mål på sina 5 första starter. Sedan var olyckan framme, och Fekir drabbades av en korsbandsskada vilken höll honom borta från spel i nio månader.

Skadan tog död på Fekirs drömmar om ett deltagande i EM 2016, men efter ett fantastiskt år med 18 mål och 7 assist är han nu uttagen i Frankrikes VM-trupp till Ryssland.

Fekirs framgång har inte gått obemärkt förbi för jättarna i Europa, och Liverpool ryktas vara intresserade. Lyons president, Jean-Michel Aulas, säger dock att ”Pool” i så fall kommer att behöva öppna plånboken rejält.

– Du måste vara väldigt rik för att värva Nabil Fekir. Dessutom vill han stanna här efter att vi är klara för Champions League kommande säsong.

– Ingen klubb har kontaktat oss om honom, varken Liverpool eller någon annan, säger Aulas sedan.

På lördag spelar Liverpool final i Champions League mot Real Madrid. Här kan du läsa om hur du gör för att streama Champions League-finalen 2018.