Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 21 okt, 2016

Liverpool – Tottenham: Vinna eller försvinna på Anfield

Den Engelska ligacupen (EFL Cup) är inne i sin fjärde omgång. Denna tunering går ut på att lagen spelar oerhört viktiga ”vinna eller försvinna”-matcher. Vi har nu en riktigt rysare mellan två rivaler i Premier League.

Liverpool tar alltså emot Tottenham Hotspur på hemmaplan den 25 oktober. Allt talar för att det blir en match där båda lagen går ”all in”. All heder mot att satsa på Premier League, men Engelska cupen är en tämligen enklare väg in till Europas finrum.

Matchen får du inte missa, det ser Bet365 till att du inte behöver göra. Du kan hitta stream till Liverpool – Tottenham med vår hjälp. Skapa ett konto och ta del av livestreams från EFL Cup och många andra matcher från Europa.

Avspark: Den 25 oktober, kl. 20:45
Arena: Anfield

Visas hos: Bet365

Streama matchen live

är gott! Därför blev vi mycket nöjda när vi fick till kännedom att EFL Cup kommer att streamas hos Bet365. I deras program hittar vi samtliga matcher från Engelska ligacupen.

Under de matcher som finns i programmet den 25 oktober, så tycker vi att Liverpool – Tottenham lockar vårt intresse mest. Streams till Liverpool – Tottenham finns enkel att tillgå. Följ bara våra tips nedanför. Sedan öppnas en ny värld av livestreamad sport för dig. Där kan du bläddra mellan matcher från hela världen. Kul va?

  • Klicka dig vidare till Bet365
  • Skapa konto eller logga in
  • Gå till deras avdelning med livestreams
  • Välj de matcher du vill se!
  • Du kan sedan även spela på liveodds, samtidigt som du följer matchen via en livesändning

Samtidigt som matchen mellan Liverpool – Tottenham Hotspur streamas, så finns andra matcher från EFL. Några av de lag som spelar samtidigt är Arsenal, Leeds United och Newcastle.

Liveodds & betting på EFL Cup

Skulle du vilja spela på liveodds samtidigt som du följer matchen via stream? Då är verkligen Bet365 en bettingsajt för dig. Det är där vi hämtar de bästa oddsen för EFL Cup. Vi presenterar både hur vi kommer att betta matchen mellan Liverpool – Tottenham. Vi presenterar även de odds som finns inne hos Bet365.

Liverpool vinner – 1.57
Oavgjort – 3.80
Tottenham vinner – 6.00

Tips på slutresultat

Matchen kommer bli jämn. Båda lagen vill gärna ta sig ut till Europa genom att vinna ligacupen i England. Båda lagen har erfarenheten, och skickligheten att kunna ta sig långt i Europeiska tumeringar. Många experter och bettingsajter ser Liverpool som en klar vinnare. Vi tycker inte det är lika säkert.

Ligacupen är en tunering som ofta bjuder på skrällar, och oväntade resultat. Trots att Liverpool ser ut att ha fördelar så är det mycket som nollställs när det handlar om EFL Cup. Därför väljer vi hellre att chansa på Tottenham med ett högt odds, istället för att spela osäkert med ett lägre odds.

Dessutom talar mycket mycket emot Tottenham, men inte allt. De har fortfarande mycket nytt material som kanske visar sig vara guld värda i ligacupen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar