Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 sep, 2018

Streama Liverpool – Chelsea: Se live stream i EFL cup

Kolla in hur, när och vart du kan se Liverpool – Chelsea stream när lagen spelar fotboll i engelska ligacupen (EFL Cup). Här kan vi tipsa dig för en sida som kommer sända Liverpool – Chelsea stream under den 26/9

Vi kommer här tipsa dig om en sajt som visar engelska ligacupen. Ta hjälp av våra tips för att direkt komma till den streamsida som kommer att sända Liverpool – Chelsea online.

Vi kommer även att redogöra för dig om det kommer vara möjligt att se Liverpool – Chelsea stream, eller om det kommer kosta dig pengar.

Se Liverpool – Chelsea live

Du kommer utan problem kunna streama Liverpool – Chelsea inne hos bet365. Denna sida visar ungefär 300 000 sportevents. Där kommer du bl.a. kunna se flera av de matcher som spelas i engelska ligacupen 2018/19.

Det är därför som du bör ta hjälp av denna sida för att kunna se Liverpool – Chelsea live på nätet.

Du behöver därför skapa ett konto. Det är första steget för att sedan kunna se fotboll från bl.a. Engelska ligacupen, La Liga, Serie A och mycket annat.

Vi tycker helt klart det är smart att skapa ett konto inne hos bet365. Detta är en fribiljett till att både kunna spela på betting, men även kunna streama fotbollsmatcher, eller andra sportevents.

Här nedan samlar vi de stegen som du ska ta dig genom för att kunna sända Liverpool – Chelsea live stream under kvällen den 26/9.

  • Ta dig vidare till bet365
  • Registera ett konto
  • Sätt in minst 50 kr att betta med
  • Gå till din match
  • Titta på Liverpool – Chelsea live

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Notera gärna att du kan använda bet365 för att streama sport på den enhet som du anser passar bäst. Det innebär att du kan titta på Liverpool – Chelsea i mobil, iPad eller dator. Det är dessvärre inte möjligt att se Premier League streams inne hios bet365.

TV

Att se engelska ligacupen (EFL cupen) på TV är dessvärre inte möjligt i Sverige. Detta med anledning att ingen TV-kanal har rättigheter att visa matcherna.

Därför är du som svensk i Sverige mer eller mindre tvungen att använda dig av live streaming för att kunna se matchen mellan Liverpool FC och Chelsea.

Macther som spelas i den engelska cupen kommer eventuellt sändas på TV när matcherna blir mer intressanta. Med andra ord längre in i turneringen.

lfc vs chelsea

Om matchen

Detta är minst sagt två lag som är klassiska i England. Dessa två fotbollsklubbar har många gånger spelat mot varandra. Inte minst i samband med Premier League.

Båda lagen vill självklart spela hem vinsten i EFL Cup. Detta för att sedan kunna avancera vidare till nästa steg. Därmed att man kommer närmare den mycket eftertraktade finalen engelska cupen.

Lagen kommer med stor sannolikhet att spela med så bra trupper som är möjligt, trots att det är en mindre match än i Premier League.

Vi tror därför att det finns goda chanser att kunna se en bra match genom att använda sig av streaming på nätet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar