Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 9 maj, 2017

Linköpings FC obesegrade i Damallsvenskan

Det har hunnits med att redan spelats 4 omgångar från Damallsvenskan 2017. Vi har redan ett lag som stuckit ut när det kommer till att vinna matcher. Linköpings FC har visat storartat spel då de tagit maximala 12 poäng på 4 spelade matcher.

Frågan som nu många i Sverige ställer sig, är Linköpings FC såpass bra att de kan hålla en sådan trend genom hela Damallsvenskan.

Självklart finns det fler lag som vill kriga om de poäng som det finns att spela för. Huvudkonkurrenrenter till att placera sig högst i Damallsvenskan är som vanligt FC Rosengård, Eskilstuna United och Kopparbergs/Göteborgs FC.

tabell damallsvenskan ledare

Bra start på säsongen!

Linköpings FC är ett av de lagen som borde vara med i toppen av Damallsvenskan. De har svarat mycket väl på de förväntningar som finns på laget. Detta har de gjort genom att vinna samtliga av deras första matcher i Damallsvenskan.

Det gör att laget just nu har tagit ledningen över Damallsvenskan 2017, och är det lag som nu jagas.

En del lag gynnas av en bra start på säsongen, då en känsla om att allting stämmer kan falla in. Däremot är det viktigt att ha i åtanke att laget som först tar ledningen i en ligan kan hamna i en falsk trygghet, eller blir stressade av att jagas av sina konkurrenter.

Många i Sverige förväntar sig att FC Rosengård är det lag som skulle spela hem guldet. De regerande mästarna har haft en bra start, men inte lika bra som Linköpings FC.

Istället så har FC Rosengård tvingats att ligga i bakvattnet i de första omgångarna av Damallsvenskan.

Vi tycker om att det finns flera lag som kan utmana varandra om att vinna titeln som Sveriges bästa damlag.

damallsvenskan tv

Se Damallsvenskan 2017

Vi rekommenderar dig att helt klart streama Damallsvenskan live på nätet. Det går fint att se flera av de matcherna som spelas. Det enda som du behöver göra är att klicka dig vidare till vår sida med Damallsvenskan live stream.

Där kommer du att kunna läsa vidare om vad som krävs, samt vart du kan streama de allra flesta matcher som finns att se från säsongen.

Många anser faktiskt att Sveriges Damallsvenska är en av de bättre ligor som finns för damfotbollsspelare. Självklart är den inte totalt störst, men kan konkurrera ordentligt med de större ligorna i Europa och världen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar