Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 dec, 2017

Streama Leicester – Manchester City: Live från Engelska ligacupen

Det finns matcher i den engelska cupen (EFL cup) som vi kan njuta av ikväll. En av matcher som spelas är Leicester – Man City.

Fördelen med att det spelas matcher i engelska cupen är att de är enklet att streama Leicester – Manchester City på nätet. Här kommer vi gå genom hur och vart du kan sända matcher i EFL cup.

Det enda du behöver göra för att snabbt, smidigt och enkelt ta dig till Leicester – Manchester City live stream är att följa våra knep här nedanför. Dessutom har vi fått med en del info kring de sändningar som finns på nätet.

  • Avspark: Den 19/12, kl. 20:45
  • Arena: King Power Stadium
  • Turnering: EFL cup (engelska cupen)
  • Live stream: bet365

EFL cup streams

Inne hos bet365 så kan alla medlemmar utan problem kunna streama Leicester – Man City. Det är långt ifrån den enda matchen från den engelska ligacupen som kommer finnas hos sajten.

Bet365 har nämligen alla de rättigheter som krävs för att kunna sända alla matcher som i EFL cup.

Det innebär att du kan se många andra live streams än för matchen mellan Leicester – Man City.

Ikväll så kommer det bjudas på ytterligare en match från EFL cup. Det innebär att du kan använda bet365 för att streama Arsenal – West Ham. Denna match kommer att spelas samtidigt som Leicester – Man City. Däremot så har du möjligheten att se båda matcherna.

Det är inte mycket som krävs för att du ska kunna se matcher från EFL cup live. Det enda som krävs för att streama fotboll hos bet365 är att du har ett konto på sajten som är laddat. Det krävs nämligen att du har minst 50 kr för att låsa upp live streams som erbjuds på sidan.

De pengar som du sätter in kommer inte att gå åt för att streama Leicester – Manchester City. Istället så kommer du kunna använda dessa pengar för att spela på odds och betting.

För att få full koll på hur du kan kolla på engelska ligacupen live hos bet365 så kan du ta hjälp av vår punktlista.

  • Ta dig vidare till bet365
  • Skapa konto
  • Sätt in minst 50 kr
  • Streama Leicester – Man City

Speltips inför matchen

Man kanske kan tro att det blir en promenadseger för Manchester City när man jämför lagen i den tabell som nu råder för Premier League.

Däremot känner vi till att Manchester City funderar på att vila flera spelare för att fortsätta att inneha första platsen i Premier League. För Leicesters del så är matchen mer viktig. Det är mer eller mindre deras enda chans att kunna nå Europa-spel nästa år.

Därför kommer nog Leicester lägg mer krut på matchen än vad Man City gör. Sedan har de fördel med att spela matchen på sin hemmaarena. Kanske är det läge för att tippa en skräll!

  • Speltips: Leicester vinner matchen
  • Odds: 7.50

Oddsen som vi hämtat från matchen kommer från samma sajt som du kan streama matchen – bet365.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar