Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 24 okt, 2017

Streama Leicester – Leeds United: EFL Cup

När det kommer till att streama fotboll från England så är det något som många förknippar med dyra kanalpaket eller kostnadsamma abonnemang.

Så är inte fallet om du är intresserad av att streama Leicester – Leeds från EFL Cup (engelska ligacupen).

Ute på nätet finns det nämligen de sidor som väljer att sända live från dessa matcher . Detta i utbyte mot att du visar dig vara en aktiv spelare på sajten. Mer om allt detta kommer vi att ha med lite längre ner i artikeln om Leicester – Leeds stream.

  • Avspark: Den 24/10, kl. 20:45
  • Arena: King Power Stadium
  • Visas hos: bet365

Så ser du matchen online

För att snabbt få tillgång till live streams från EFL Cup ikväll så kan du använda dig av en både välkänd och populärt sajt på nätet.

Denna sajt är bet365, och är främst förknippad med odds och betting. Efter att de haft stora framgångar på den marknaden så har de valt att ge sina spelare en mer komplett sajt. Därför har de på sistone valt att lägga till flera live streams online.

Där kan du själv hitta en Leicester – Leeds stream som du kan kolla på. Det är långt ifrån den enda matchen som du kommer att kunna nå inne hos bet365. Under ett helt år så väljer bet365 att visa massor av intressant sport. Där bland annat fotboll från EFL Cup, eller engelska ligacupen som den heter på svenska.

Alla medlemmar inne hos bet kan ta hjälp av dessa live streams. Detta förutsatt att du visar dig vara en aktiv spelare hos bet365. Det gör du genom att spela på odds under de senaste 24 timmarna innnan din match startar.

Se till att du fyller upp allt som krävs innan 20:45 ikväll. Då startar nämligen din stream mellan Leicester – Leeds United.

Här kommer vi med de punkter som du bör gått genom innan dess.

  • Skapa konto hos bet365
  • Sätt in minst 50 kr, eller spela på odds
  • Gå till alla EFL live streams
  • Streama Leicester – Leeds

Matcher som spelas samtidigt

Det är inte bara denna match som kommer att finnas hos bet365 att streama. Från EFL cup så kommer andra matcher att spelas med välkända lag i Premier League. Inte minst så spelar både Arsenal och Manchester United matcher.

Du kan snabbt hitta hjälp för att streama dessa två match. Klicka dig bara vidare på den match som du är mest intresserad av under kvällen. Sedan kommer vi att hjälpa dig med hur du kan live streama den match du vill se från Engelska cupen.

Vi tycker helt klart att kvällens matcher är för bra för att missa. Speceillt när det finns möjligheter för dig att streama fotboll .

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar