Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 31 aug, 2017

Legender spelar match: Man United – FC Barcelona legends

Den 2 september är det dags för en legendarisk match mellan Manchester United och FC Barcelona. På planen så kommer mycket klassiska spelare från dessa två lagen att ställa upp.

Matchen kommer att spelas mellan gamla spelare från både Manchester United och FC Barcelona. Detta kommer räknas som en välgörenhetsmatch där syftet är att samla in pengar till vägörande ändamål.

På planen så kommer vi se legendarer som t.ex. Eric Abidal, Dwight Yorke, Paul Scholes, Louis Saha, och Julio Salinas. Vi ser fram emot denna legendariska match mellan dessa klassiska lag.

man united vs fc barcelona logos

Om matchen

Matchen kommer att spelas den 2 september, närmare bestämt kl. 16:00. Matchen förväntas locka många personer till Old Trafford för att återigen se legendarer från Manchester United och FC Barcelona göra upp i en match.

I England så går eventet under namnet – Manchester United vs FC Barcelona legends. Matchen kommer inte spela någon sportslig roll. Istället så kommer alla intäkter från matchen att gå till välgörenhet. Något som självklart uppskattas av den förväntande pubiken i Manchester.

Detta är inte första gången som legendlagen från Manchester United och FC Barcelona ställer upp i en välgörenhetsmatch. Tidigare så har lagen samlat ihop gamla spelare för att locka publik.

Förra matchen mellan legendarerna i Manchester United och FC Barcelona slutade 3-1 till Man United. Då fanns det med svenska spelare på planen i form av Patric Andersson och Jesper Blomquist.

Under matchen så nätade Jesper Blomquist för Manchester United, och kunde sedan fira segern med sina gamla och nya klagkamrater.

Sänds på TV

Matchen mellan Manchester United och FC Barcelona legends kommer att sändas på TV. Det innebär att alla i Sverige som är intresserade av legend-matchen kommer ha möjlighet att göra det.

Matchen kommer att sändas inne hos Viaplay som till vardags erbjuder dig att streama Premier League, eller starta Champions League streams.

Se till att du har ditt konto inne hos Viaplay innan matchstarten den 2 september. Det är inte ofta som du har möjligheten att kunna live streama fotboll från dessa två legendarsfyllda lagen.

Vi tror och hoppas att det kommer finnas intresse från Sverige att kolla på matchen. Åtminstone så kommer vi på Sportal att följa legendmatchen. Det är en härlig tillställning som inte minst lockar mycket britter till Old Trafford i Manchester.

Det är ännu oklart om det kommer att fungera att spela på odds i matchen. Vi har letat lite efter odds att spela på, men ännu inte hittat något. Kanske behöver vi lite tålamod innan vi kan få odds inför Manchester United – FC Barcelona i matchen med deras främst legendariska spelare.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar