Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 8 nov, 2017

Kroatien – Grekland: Live stream inför VM play off

Den 9 november så kommer play off-matcherna till VM att inledas. Två av de landslag som är först ut med att spela är Krotation – Grekland.

Vi känner till att många självklart väntar på Sveriges match mot Italien på fredag, och kan se de andra play off-matcherna som en uppladdning.

Vi kommer därför att hjälpa dig med att streama Kroatien – Grekland live. Detta för att du ska kunna ta del av de avgörande matcher som till slut kommer att skicka landslag vidare till VM 2018.

Du kan redan nu läsa om hur du kan se Sverige – Italien live stream om du även vill se det svenska landslaget online.

Så kan du streama matchen

För att på bästa, och enklast vis kunna streama Kroatien – Grekland i play off så rekommenderar vi Dplay. Det är kommer de att visa samtliga kvalmatcher till VM som kommer att spelas i Europa.

Den sida som kommer hjälpa dig med att se Kroatien – Grekland live stream är Dplay. Det är en sajt som under en lång tid valt att sända matcher live från VM-kvalet, och gör inga undantag för play off-matcherna.

Det som du behöver göra för att kunna streama VM play off är ett konto hos Dplay. Det är att skapa ett konto, men däremot är det inte att ta del av de live sändningar de erbjuder från play off.

Ett abonnemang inne hos Dplay kommer att endast kosta dig 79 kr i månaden. Därefter så kommer du få full tillgång till alla de matcher som kommer att spelas under VM play off. Det innebär självklart att du även kommer få tillgång till matchen mellan Sverige – Italien.

För att få full koll på hur du ska bära dig åt för att streama Kroatien – Grekland online så kan vår lista med punkter vara till hjälp. Där går vi genom steg för steg hur du kollar på matchen live på din dator, tv eller mobil.

  • Gå till DPlay
  • Skapa konto
  • Köp premium
  • Streama VM-kvalsmatcher från play off

kraotien vs grekland

Så tippar vi!

Grekland känns som en ganska klar underdog när de går en match mot Kroatien. Speciellt på bortaplan i Zagreb.

Kroatien har egentligen all press på sig att skapa så bra förutsättningar som möjligt inför returmötet i Grekland. Det gäller för deras landslag att gasa på från minut 1 till minut 90. Många mål framåt är självklart något som både spelarna, och den kraotiska publiken vill se.

För Greklands del så tror vi mycket kommer kretsa om att hålla tillbaka Kroatien. Grekland ser nog likt som oss att deras chans finns på hemmaplan.

Vårt speltips på matchen kommer att bli till Kroatiens fördel. Vi satsar på att Kroatien kommer vinna matchen, och anser att vårt speltips är ganska säkert.

Odds = 1.40

Bettingsida = bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar