Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 6 sep, 2017

Kommande matcher i handbollsligan – Premiär

Det väntar nu flera heta matcher från den svenska hanbollsligan. Premiärmatchen spelades mellan IFK Kristianstad och Karlskrona. En match som slutade med att favoriterna IFK Kristianstad vann matchen med 31-22.

Här kommer vi att uppdatera dig med de kommande matcherna för de flesta lagens premiären. Du kan själv välja om du vill streama handboll från den svenska handbollsligan.

Det är något som rekommenderas för alla de som är intresserade av svensk handboll. Nu väntar ytterligare en rafflande säsong. Se till att du är med från början till slut!

handbollsligan 2017 2018

Kommande matcher i handbollsligan

Nedan kommer vi hjälpa dig med att snabbt få en överblick om vilka lag som spelar sina premiärmatcher. I vårt lilla spelschema så har vi lag till samtliga matcher som spelas i premiären.

Du kan enkelt se under vilken dag, eller under vilken tid som lagen spelar sina matcher.

6 september

  • 19:00 IFK Kristianstad – Aranäs

8 september

  • 19:00 Helsingborg – Lugi

9 september

  • 17:00 GUIF – Skövde
  • 18:15 Ystads IF – IFK Kristianstad

10 september

  • 17:00 Ricoh – Alingsås
  • 17:00 Aranäs – Malmö
  • 17:45 Redbergslid – Hammarby

Där har du schemat för de flesta lagen som kommer att spela sina premiärmatcher. Med tanke på att det IFK Kristianstad kommer att spela Europa-spel detta år, så kommer deras spelschema se något annorlunda ut i jämförelse med andra lag.

Till exempel så har IFK Kristianstad redan börjat på den svenska handbollsligan. Det gjorde de under den 1 september då de slog Karlskrona med klara siffror.

Frågan är nu vilket lag i den svenska handbollsligan som kommer att kunna rå på IFK Kristianstad. Det är just nu regerande mästare, och många har satt IFK Kristianstad som favoriter för att plocka hem SM-guldet även detta året.

ifk kristianstad handboll

Odds på handboll!

Glöm inte av att det finns många bettingsidor som fått upp ögonen för den svenska handbollsligan. Det innebär att det nu finns många olika spel att använda sig av inför de kommanade matcherna i svenska handbollsligan. Det bästa du kan göra är att hitta odds att spela på inför de matcher som intresserar dig mest. På så vis kan du kamma hem kontanta vinster till ditt spelkonto. Detta samtidigt som du njuter av handboll på en riktigt bra nivå i Sverige.

Om vi själva skulle tipsa om en sajt som har bra odds på handboll, så rekommenderar vi bet365. Det är en sajt som kanske inte alltid har bäst odds på matchen du vill spela på. Däremot är det en spelsajt som hela tiden håller höga nivåer på sina genomsnittliga odds.

Om du fortfarande är osäker på om bet365 är rätt oddssajt för dig, så tipsar vi om att läsa mer om vår jämförelse av sidor med bäst odds.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar