Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 jan, 2018

Streama Juventus – Torino: Live från Italienska cupen

Det är inte vilket möte som helst som kommer utspela sig i kvartsfinalen i italienska cupen. På schemat har vi ett Turin-derby mellan Juventus och Torino.

Fördelen med italienska cupen är att du enkelt kan hitta Juventus – Torino stream online. På nätet kan du direkt hitta till sajter som kommer hjälpa dig att streama matchen.

Läs gärna vidare för att se vilka sidor du kan använda för att streama Juventus – Torino live. Vi kommer här guida dig rätt för att hitta sändningar på nätet.

  • Avspark: Den 3/1, kl. 20:45
  • Arena: Juventus Stadium
  • Live stream: bet365
  • TV: Ingen info

Live streams från Italienska cupen

I Sverige så har vi dessvärre ingen TV-kanal som kommer sända matcherna som spelas i den italienska cupen.

Istället så kommer du att kunna se Juventus – Torino via live streaming. Det är faktiskt ett knep som används mer frekvent på senare år. Vi kommer guida dig vidare till bet365. En sajt som länge valt att blanda fritt mellan odds och live streams.

Inne hos bet365 så kommer du att kunna streama Juventus – Torino. Det är absolut inte den enda matchen som bet365 kommer att sända live på sin sajt. De ser till att sända tusentals events varje år.

Älskar du att följa italiensk fotboll så är bet365 perfekt. På deras sajt så kommer du att kunna streama Serie A, italienska cupen och mycket annat.

Att streama fotboll hos bet365 är inte . Det krävs att du har minst 50 kr på ditt spelkonto. Det är egentligen allt som krävs för att du ska få tillgång till all italiensk fotboll som finns. Det är även bra om du noterar att dina 50 kronor kommer försvinna när du börjar streama fotboll live. Istället så kan du använda din pengar för att spela på odds.

Turin-derbyt mellan Juventus och Torino är ett av flera heta derbyn som finns i Italien. Därför tycker vi helt klart att det är värt att streama kvartsfinalen när dessa två lagen spelar mot varandra.

Nedanför går vi återigen genom de steg som krävs för att du ska kunna se matchen mellan Juventus – Torino.

1. Gå till bet365
2. Skapa ett konto
3. Sätt in 50 kr att spela odds med
4. Börja streama Juventus – Torino

Ikväll spelas även ett annat derby i England. Det är londonlagen Arsenal och Chelsea som spelar i Premier League. Självklart har vi även tips på hur du kan sända Arsenal – Chelsea live stream. Perfekt för att förgylla denna kväll med två bra derbyn.

torino publik

Vårt speltips på matchen

Vi nämnde tidigare att du inte bara kan streama matchen inne hos bet365. Det är självklart även vanligt attt man spelar på odds inne hos spelsajten.

Därför tänkte vi att hjälpa dig med ett speltips med odds som vi hämtar från bet365.

På så vis så kan du vinna pengar samtidigt som du spelar på matcherna som sänds live.

Ett Turin-derby i all ära, men i matchen är Juventus helt klara favoriter. Trots att det ryktas om att Juventus kommer vila fleratalet spelare, så har man fördelen på sin sida. Det bekräftas även när vi kollar till vilka odds som erbjuds hos bettingsidor på nätet.

  • Juventus vinner – 1.36
  • Oavgjort – 4.75
  • Torino vinner – 8.50

Notera gärna att dessa odds kan ändras tills dess att matchen kommer starta. Senaste gången vi uppdaterade våra odds på Sportal var 3/1, kl. 11:00.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar