Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 maj, 2017

Juventus – Lazio: Free live stream från italienska cupen

Vi är framme vid finalen av den italienska cupen, eller Coppa Italia om vi ska använda italienska. Denna match kan du streama online. För att se hur du kan se Juventus – Lazio live stream så kan du bara följa våra tips här nedanför.

Med våra tips så kommer du att kunna få tillgång till massor fotboll och sport. Det handlar då inte bara om fotboll från italienska ligan, eller Coppa Italia. Det finns massor av fotboll live streams som du kan använda dig av.

Till exempel så kommer du att kunna se fotboll från La Liga, Ligue 1, Bundesliga och naturligtvis Serie A.

pokal italien

  • Avspark: Den 17 maj, kl. 21:00
  • Arena: Juventus Stadium
  • Visas hos: bet365

Streama Juventus – Lazio

Det lär vara ett stort intresse när Juventus tar emot Lazio i cupfinalen i Italien. Matchen kommer att spelas den 17/5, kl. 21:00. Du som fotbollsälskare har därför fram tills dess chans att hitta live streams som du kan använda dig av.

Det allra bästa, och helt klart det billigaste knepet du kan använda för att se Juventus – Lazio är att streama hos bet365. Det är en bettingsida som har kommit på den fantastiska idéen att mixa odds och live streaming på en och samma sajt.

Det innebär i förlängningen att du som spelare inne hos bet365 både får tillgång till odds och streams. Detta med ett enda konto, och på en enda sajt. Det är något vi rekommenderar för dig som gärna samlar det mesta som har med fotboll att göra på ett ställe.

Att streama Juventus – Lazio är möjligt. Däremot måste du känna till att du behöver ha pengar på ditt spelkonto. Ett konto som är laddat med pengar innebär att det är ett konto som har tillgång till alla live streams.

När du sedan startar dessa live streams så kommer inga pengar att försvinna från ditt konto. Detta av anledning att det är helt att se finalen i den italienska cupen, samt många andra matcher.

Som vi tidigare nämnde så kommer det även att fungera att starta Serie A live streams. Detta ifall du skulle vilja se Juventus eller Lazio spela i den inhemska ligan.

italienska cupen finalmatch

Vilka odds finns det för matchen?

Självklart så finns det möjligheter för dig som satt in pengar på kontot att även spela på odds. Genom att ha pengar på ditt spelkonto så kommer du både kunna live streama finalen i italienska cupen, samt spela på betting.

Om du då lyckas att tippa rätt resultat i matchen så kan du förvänta dig att kunna hämta ut en vinst. Din vinst kommer då att bli det oddset som du väljer plus den insats som du väljer att spela för.

Så vilka odds kan du spela på inför finalen i Coppa Italia?

  • Juventus vinner: 1.90
  • Oavgjort: 3.30
  • Lazio vinner: 4.20

Spelsida = bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar