Ahmed Kheniab photo
Ahmed Kheniab

- 28 maj, 2019

José Mourinho har inte bestämt sig

José Mourinho har fortfarande inte bestämt sig vilket lag han vill träna, men när han gör det så ska det inte baseras på känslor.

Mourinho såg s på Monaco Grand Prix I helgen som gick, där han blev tillfrågad om vad som kommer att hända härnäst i hans tränarskap. Portugisen svarade: ”Jag vet inte, ärligt talat vet jag inte, det enda jag vet är att det inte får baseras på känslor”. Han fortsätter ”Jag behöver vara rationell. Jag behöver välja det som är rätt för mig, det som ger mig rätt motivation. Jag vill bli starkare än någonsin. Jag studerar en hel del”.

Jose Mourinho har sedan hans uttåg ur Manchetser United varit kopplad till hans gamla klubb Inter, som han vann Champions League med år 2010.

José Mourinho har varit omdebatterad för att vara konstig och framförallt svår att jobba med enligt spelarna. Han kan vara tjafsig och bråka med spelare som Cristiano Ronaldo, Kaka och Pogba. Under hans tid i Manchester United verkade det som att ingen uppskattade hans tid där.

Vi vet inte vart José Mourinho kommer gå men vad jag vet säkert är att spelarna kanske inte kommer tycka om honom på grund av alla rykten som tidigare gått runt. Just på grund av det tror jag att spelarna går in med en dålig inställning. Men vem vet, det är bara vad jag tror.

Läs gärna också:

Ahmed Kheniab

Ahmed Kheniab började arbeta för Sportal sommaren 2018, och är vår Premier League-expert. Utöver att bevaka den engelska fotbollen tar Ahmed hand om speltips på matcher från hela Europa. Han brinner för att analysera matcher och har stora kunskaper om den taktiska delen av fotbollen.

Ahmed är dessutom en väldigt skicklig FIFA-spelare som bland annat vunnit en större FIFA-turnering i Örebro.

85 Artiklar