Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 jan, 2018

Jordan Larsson är klar för IFK Norrköping

Utlandsäventyret i Holland blev inte långvarigt för Jordan Larsson. Han är nu klar för Allsvenskan och IFK Norrköping där han kommer spela under 2018.

Övergången kommer som en stor överraskning bland många i Sverige. Kanske trodde man att Jordan Larsson skulle fortsätta sin utlandskarriär några år till.

Det har däremot ryktas om att just IFK Norrköping ska varit jakt efter Jordan Larsson. Ett rykte som nu kan bekräftas i och med övergången.

Landslag & Allsvenskan för Jordan Larsson

Jordan Larsson spelade under 2017 i NEC Nijmegen som olyckligtvis nog åkte ur den holländska högsta ligan. Efter att det stod klart att laget skulle flyttas ner, så har en övergång för Jordan Larsson varit aktuell.

En stor anledning till varför Jordan Larsson nu vill söka lyckan i Allsvenskan är för han söker mer speltid på planen. I NEC Nijmegan så blev det inte många matcher och minuter på planen.

Han säger i en presskonferse att han är nöjd med den övergång som nu gått i lås.

”Det passar mig väldigt bra. Klubben (IFK Norrköping) har verkligen velat ha mig. Det är viktigt för mig att känna mig uppskattad i den klubb jag spelar i. Detta kommer bli otroligt kul”

Utöver övergången till IFK Norrköping och Allsvenskan så blev det fler positiva besked för Jordan Larsson. Han blev nyligen uttagen till den landslagstrupp som kommer åka på januariturnén.

Även hans tid i landslaget kommenterade Jordan Larsson på sin presskonferens.

”Otroligt kul! Jag fick ett samtal idag, så är riktigt glad just nu. Landslagsspelare är självklart något som alla vill vara!”

Nu väntar en mycket spännande tid för Jordan Larsson som hoppas han kan bli en viktig pjäs både för svenska landslaget och för IFK Norrköping.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar