Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 sep, 2017

Irland – Serbien: Live stream från Europas VM-kval

Vill du se fotboll från VM-kvalet i Europa? Då kommer vi här att tipsa dig om hur du ska gå till väga. Vi rekommenderar våra läsare massor av live streams från den bästa fotbollen i världen.

Därför kommer vi här att visa hur och vart du kan streama Irland – Serbien live på nätet. Detta för att du inte ska missa någon viktig match som sänds.

Matchen mellan Irland och Serbien kommer vara spännande för många. I deras VM-kvalsgrupp så är det just nu dessa två lag som toppar tabellen. Kan det fortsätta vara så efter att matcher i grupp D är spelade?

arenan för matchen mellan irland vs serbien

Så kan du streama Irland – Serbien

För att kunna få full tillgång till en Irland – Serbien stream online så behöver du bara surfa in på Eurosport. Det är en sportkanal i Sverige som har valt att visa flera matcher från Europas VM-kval. Där kommer vi under dessa matcher kunna sända massor av fotboll.

Eurosport kommer hjälpa dig med att streama Irland mot Serbien direkt på nätet. Du kan då välja om du vill ta hjälp av att din dator, mobil eller surfplatta för att se matcherna.

Att själv kunna välja vilken enhet som du vill se din Irland – Serbien live stream på tycker vi är bra. Då kan du själv välja på vilken skärm du vill se matchen.

Att streama sport med Eurosport är enkelt, men det är inte . För att få tillgång till alla sport streams inne hos Eurosport så behöver du vara medlem och ha premium. Detta kostar dig knappa 79 kr/månad. Då kommer du kunna streama Irland – Serbien. Det är långt ifrån det enda matchen som du kan streama. Det kommer utöver den matchen finnas massor av sportevents eller matcher att se live.

Missa inte att det spelas andra matcher ikväll från VM-kvalen runt om i världen. Nedan hittar du hjälp för att sända andra matcher live.

Se på TV

Det går även att se matchen mellan Irland och Serbien direkt på din TV. Det kommer finnas en TV-kanal som sänder europas VM-kval i Sverige. Denna TV-kanal är Eurosport 2, och där kommer du att kunna se matchen live.

Se till att du har kanalen i ditt TV-paket, för att sedan kunna starta din sändning strax innan avspark.

tabellen för irland och seribien

Tabelläget inför matchen

Det är i skrivande stund Serbien som toppar deras Vm-kvalsgrupp. Strax efter så hittar vim Irland som har goda chanser att ta sig direkt till VM om de vinner över Serbien ikväll.

Skulle Irland istället förlora matchen så riskerar man att bli omkörda av sin brittiska granne – Wales.

Det finns med andra ord mycket på spel inför kvällens match mellan Serbien och Irland.

Du kan själv se tabellen för grupp D här ovanför. Där kan du själv räkna ut att det är viktiga poäng som ska delas ut.

Om vi ska lämna ett speltips inför matchen så håller vi Irland som favoriter. De har sin hemmapublik i ryggen samtidigt som de har en förhållandevis pigg och kry trupp. Det kan avgöra mycket inför kvällens match mot formstarka Serbien.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar