Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 13 sep, 2017

Ingen lustig kväll för Mikael Lustig – Självmål & storförlust

Celtic gick tillsammans med flera andra lag in i Champions League igår. Den svenska försvaren Mikael Lustig fick förtroende att spela matchen mot PSG.

Vi kan garantera att Mikael Lustig har spelat roligare matcher i sitt liv. Matchen slutade nämligen 0-5 till PSG. Dessutom så gjorde Mikael Lustig oturligt ett av mål för PSG efter att han gjort självmål.

Du kan själv se alla mål och höjdpunkter från matchen mellan Celtic och PSG här nedanför. Där har vi samlat de höjdpunkter som var mest intressanta från matchen.

PSG kopplar grepp om gruppen

Mikael Lustig lär inte varit den spelare som vaknade upp med bäst humör idag. Däremot är hans självmål inte speciellt viktigt, då Celtic troligtvis inte hade ändrat på poängfördelningen ändå.

Den svenska backen får nu ta nya tag inför nästa match i Champions League med Celtic FC.

Denna stora seger för PSG innebär att laget åker upp på en första plats i sin grupp i Champions League. Det ser just nu ut som att det kommer vara PSG som tillsammans med Bayern Munchen kommer att slåss om gruppens första plats.

Vi hoppas att Bayern Munchen kan gå vidare till finalspelet. Vi har nämligen valt att tippa odds för vinnare i Champions League 2017/2018. Där har vi satt Bayern Munchen som våra favoriter till titeln. Därför vore det tråkigt om de redan i gruppen inte skulle klara sig vidare.

Även Bayern Munchen vann igår med ett övertygande resultat mot Anderlecht. Matchen slutade 3-0 och det innebär att PSG och Bayern Munchen nu står på 3 poäng vardera.

Resultat från andra matcher från Champions League igår

Igår spelades inte mindre än 8 matchen i Champions League. Det är nu många som redan börjat spekuletra i hur grupperna kommer att avslutas.

Du kan själv se resultat från gårdagens matcher i Champions League här nedanför.

  • Celtic – PSG: 0-3
  • Chelsea – Qarabag: 6-0
  • Olympiakos – Sporting; 2-3
  • Benfica – CSKA Moskva: 2-1
  • Bayern Munchen – Anderlecht: 3-0
  • Roma – Atletico Madrid: 0-0
  • Manchester United – Basel: 3-0
  • FC Barcelona – Juventus: 3-0

Vi ser nu emot mot fler matcher i Champions League v.37 som kommer att spelas. Det är inte den enda stora internationella turneringen som det kommer bjudas på fotboll ifrån. Det kommer även spelas fotboll i Europa League.

I Europa League så har vi ett svenskt lag som kommer att spela. Det är då matchen mellan Zorya Luhansk – Östersunds FK som kommer att spelas. Du kan här läsa om hur du kan sända Zorya – ÖFK live stream direkt på nätet.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar