Idag inleds SM veckan 2017 i Borås!

Då var det äntligen dags för startskottet för SM veckan i Borås. Idag börjar de första tävlingarna i den stora veckan som kommer innehålla många svenska mästare.

SM veckan är ett evenemang som hålls varje år, och samlar massor av idrotter i ett och samma schema. Här kommer det att avgöras vilka som blir svenska mästare i sporter som rally, skateboard, rugby, frisbee-golf och mycket mer.

Invigningen för SM veckan gick som planerat, och nu har vi massor av sport att se under den 30 juni till 7 juli. Se till att du hänger med med vårt tv schema & program för SM veckan 2017!

Att se framemot..

I SM veckan i Borås så har vi massor av sport och idrott att blicka fram på. Till Borås så kommer det att komma massor av männsikor från hela Sverige för att tävla i sin sport.

Det talas om att SM veckan aldrig varit större än vad den är i år. Det talar för att det kommer finnas mycket sport att kolla på.

Sändningar från SM veckan 2017 kommer du att kunna se inne hos SVT. Där kommer de att sända massor av idrott från veckan. Detta drar en hyfsat stor publik till TV:n eller via live streams.

Vi har tidigare valt att samla alla sporter i SM-veckan så du själv kan välja vad du vill följa.

På SM veckans egen hemsida – www.smveckan.se så kan du nu följa vilka sporter som pågår, och deras Twitter-flöde. Du kan även se vilka regioner i Sverige som leder medaljligan. Än så länge har det dock inte delats ut några medaljer.

Massor av sport i helgen!

Det är inte bara från SM veckan det kommer finnas massor av sport att följa. Det kommer även vara en omstart i Allsvenskan efter det korta uppehåller som varit.

På lördagen så kommer matcherna nedanför vara möjliga att följa live.