Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 5 feb, 2018

Höjdpunkter & resultat från Super Bowl 2018

Ett av världens största stportevents gick av stapeln igår. Super Bowl-finalen mellan Philadelphia Eagles och New England Patriots.

Matchen avgjordes igår och vi har sammafattat alla viktiga höjdpunkter från Super Bowl 2018. Samt ger dig en blick kring hur resultatet i matchen utvecklades.

Vinnaren av Super Bowl 2018 blev Philadelphia Eagles, som vann emot spelbolagens odds. Resultatet för matchen slutade 41 – 33 till fördel för Eagles.

  • Vinnare i Super Bowl 2018: Philadelhia Eagles
  • Slutresultat: 41 -33 (12-7, 7-14, 13-9, 3-9)

Alla höjdpunkter från finalen

Det allra bästa viset för att sammanfatta Super Bowl och dess höjdpunkter är med hjälp av ett videoklipp. I videon så hittar du de allra viktigaste och de bästa highligtsen som gäller för NFL finalen.

Videon med alla stora höjdpunkter från Super Bowl 2018 är ganska lång. Hela 26 minuter. Den tar fram många av de touchdowns, otroliga passingar och field goals som gjorde från finalmatchen.

Som du säkert kan se i videon så var det hela tiden en spännande match. Hela vägen till de sista quatern så var det rejäl darr i matchen som kunde sluta lite hur som helst.

Här nedanför så kommer vi även att bifoga en video som tar fram underhållningen som det bjöds på. Detta i form av Justin Timberlake och Pink.

Återigen så blev det ett lyckad evenemang som gick menligt planerna. Resultatet av finalen har arrangörerna redan förklarat sig nöjda till.

Vinnare alla odds

Matchen trodde många skulle vinnas av favoriten New England Patriots. Redan innan matchen så slog Philadelphia Eagles från underläge. Nästan alla spelbolag i Sverige hade nämligen lägst odds på att det skulle bli New England Patriots som skulle vinna Super Bowl.

De nya mästarna för NFL 2018 är nu korade. Philadelphia Eagles har under hela säsong imponerat på hela USA, och världen med sitt spel. Mycket tack ska deras otroligt effektiva anfallspel ha. Många enkla poäng har spelarna snott med sig genom enkla anfall.

Nu är det ett helt år kvar tills vi återigen får uppleva en Super Bowl final i NFL. Frågan är om vi verkligen kan bärga oss till detta. Tills dess får vi se vilka andra stora sporthändelser som finns under 2018. Självklart har vi mycket annat att se framemot.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar