Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 31 aug, 2017

Högoddsare i VM-kvalet – Odds = 327,33

Om du är intresserad av en spela på en kupong med riktgt höga odds så hjälper vi dig. Inför kvällens matcher i VM-kvalet så finns det möjlighet att testa på en högoddsare.

En högoddsare är en kupong som har odds som inte har specellt stor chans att gå in. Däremot så väntar en mycket stor vinst om din tipskupong med höga odds skulle sitta.

Vi på Sportal tycker det är roligt att spela med högoddsare på fotboll. Blandar man en stor tipskupong med 2 eller 3 andra mer säkrare spel så är det något som förhöjer upplevelsen enligt oss.

högoddsare tips

Kvällens spel med högst odds

Nedanför så kommer du att se alla de matcher som vi valt att plocka med i vår spelkupong. Dessutom så kommer du att se hur vi spelat på dessa matcher.

Du kan då välja att rygga oss, och spela på samma sajt som vi lagt vårt spel hos. Vi har denna gång använt oss av bet365. Där tycker vi att vi alltid kan hämta ut sjysta odds på fotboll.

Bet365 är en perfekt sajt för dig som vill lägga till flera matcher i en tipskupong. De har nämligen stabilt höga odds, vilket innebär att i snitt så är de bland de högsta oddsen på nätet som du kan spela på.

Här hittar du alla matcher ikväll, samt hur vi kommer att spela i vår högoddsare. Vi har endast valt att spela på slutresultat (1X2)

 • Bulgarien – Sverige (2) = 1,83
 • Syrien – Qatar (1) = 2,37
 • Belgien – Gibraltar (1) = 1.010
 • Cypern – Bosnien (2) = 1.50
 • Frankrike – Holland (X) = 4.33
 • Grekland – Estland (1) = 1.45
 • Luxemburg – Vitryssland (2) = 1.61
 • Brasilien – Ecuador (1) = 1.25
 • Ungern – Lettland (1) = 1.33
 • Uruguay – Argentine (2) = 2.20
 • Peru – Bolivia (1) = 1.33

Totalt odds = 327,33

Vår spelkupong innehåller 11 matcher, och vi har kommit upp i det höga oddset på hela 327,33 x vår insats. Med tanke på att det är en ganska liten chans att alla dessa matcher skulle vara rätt så kommer vi endast tippa en liten summa.

Trots att vi endast lägger en liten insats på 10-20 kronor så kommer vinsten för oss att bli på tusentals kronor.

Den tipskupongen tycker vi är rolig att ha med oss under alla VM-kvalsmatcher ikväll. Det är alltid intressant att följa fotboll när man kan vinna mycket pengar.

robin olsen landslagsmålvakt i sverige

Mer säkra speltips

Om du letar efter mer troliga speltips som låter dig spela med större vinstchanser. Då har vi även lagt till kuponger som du kan spela på.

Ett exempel på tips som vi kan ge dig är den viktiga matchen för svensk del. Här på Sportal har vi redan uppdaterat ditt med Bulgarien – Sverige tips & odds. Där kan du läsa mer om vilka odds som vi kommer att spela på den matchen.

Vi har ett gott självförtroende att vårt speltips för Sveriges match mot Bulgarien ska gå in. Därför rekommenderar vi dig helt klart att klicka dig vidare för att läsa. Sedan hoppas vi att du rygga vårt speltips inne hos bet365. Detta för att du själv ska få chansen att vinna pengar på betting.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar