Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 jun, 2017

Heta landskamper för Sveriges landslag!

Vi har precis hunnit att smälta förra matchen som Sveriges landslag spelade i VM-kvalet. Det blev en överraskande svensk seger efter att vi lyckats besegra Frankrike med 2-1 hemma på Friends Arena. Nu väntar träningsmatcher för Sveriges landslag i A-laget, U21 och för damer.

Vi samlar här ett spelprogram så du kan hålla koll på de nästkommande träningsmatcher som Sverige står inför. Vi kommer även att tipsa dig om vart du kan streama dessa matcher så du inte missar någon fotboll som du vill se live.

För de allra flesta i Sverige så betyder det mycket när det går bra för våra svenska landslag. Det märktes inte minst när Sveriges herrar vann mot Frankrike, och nu toppar sin VM-kvalgrupp.

sverige vinner

Intressanta träningsmatcher i veckan!

I vårt lilla spelschema så hittar vi till matcher som är intressanta för alla fotbollsfans, men kanske främst för svenskar.

I spelschemat så hittar du matcher träningsmatcher som är styrkebesked för hur våra landslag mår.

12 juni

Sverige – USA (U23)
18:00
Fyrnationstunering

13 juni

Sverige – Skottland (damer)
18:00
Träningslandskamp
(Se Sverige – Skottland damer live stream)

Norge – Sverige (herrlandslag)
19:45
Träningslandskamp
(Se Norge – Sverige live stream)

England – Frankrike (herrlandslag)
21:00
Träningslandskamp

16 juni

Sverige – England (U21)
18:00
U21 EM 2018
(Se Sverige – England U21 stream)

Som du säkert ser så finns det gott om matcher för flera av de olika landslagen som vi i Sverige har. Det gäller bara att du hittar till den matchen som du vill se live. För att veta mer så kan du se hur du kan streama Sveriges landslag & landskamper.

Vi tycker alltid det är allra roligast att följa när Sveriges landslag spelar fotboll. Speciellt när det går bra. Just nu har vi en riktigt bra form i nästan alla våra landslag, vilket vi ser mycket positivt på.

svenska landslaget

Inför U21 EM

Allra viktigaste matchen i vårt spelschema är naturligtvis den match som U21 landslaget kommer att spela mot England. Det är den första matchen i vårt gruppspel, och indikationer finns att Sverige har mycket fans med sig till Polen där mästerskapet spelas.

Du kan enkelt följa Sveriges U21 landslag guide & live stream. Det är det bästa sättet enligt oss att få full koll.

Det kan vara bra om du vill se vilka grupper som finns, eller vart du kan se matcherna.

Vi har mycket höga förväntningar inför den dramatik som Sveriges landslag kommer att bjuda på i juni.

Hoppas du är minst lika förväntansfull som oss!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar