Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 jun, 2017

Helsingborgs IF – IF Brommapojkarna: Streama Superettan nu!

Idag kommer det spelas ett toppmöte i Superettan. Det är den klassiska klubben Helsingborgs IF som tar emot tabellettan Brommapojkarna IF hemma på Olympia.

Båda lagen ligger i toppen av Superettan och har redan från början varit tippade att ta sig långt i årets upplaga. Helsingborgs IF är mer eller mindre piskade att ta sig upp till Allsvenskan igen för att behålla de fans och vilja som finns i klubben.

Det är med andra ord en seriefinal mellan Helsingborgs IF och IF Brommapojkarna som du kommer att kunna streama på nätet ikväll. Vi visar dig hur!

hemmaarena helsingborgs if

HIF – BP: Live stream i Superettan

Så hur ska du gå tillväga för att kunna streama HIF – Brommapojkarna? Jo, det är enkelt. På samma sätt som du kan nå till Allsvenskan live streams, så kan du även få tillgång till Superettan.

Det finns nämligen en aktör som valt att handla upp rättigheterna som finns för att sända svensk fotboll på nätet.

Denna aktör är Cmore, och de har under en längre period nu valt att streama fotboll från Superettan. För att få tillgång till alla streams som finns inne hos Cmore så behöver du först och främst ett konto. Ett konto är något som är att skapa. Däremot så behöver du uppgradera ditt konto till premium om du vill ha tillgång till Superettan streams.

Genom att köpa premium inne hos Cmore kommer inte bara innebära att du får alla matcher i Superettan. Det kommer även fungera fint att kunna se Allsvenskan live stream inne hos samma streamingsida.

Om du verkligen tycker om svensk fotboll så rekommenderar vi dig att skapa ett premiumkonto och få tillgång till alla de sändningar som Cmore erbjuder. Om du istället bara är intresserad av att streama en enskild match, som t.ex. Helsingborg – Brommapojkarna. Då rekommenderar vi dig istället att köpa matchen via pay-per-view.

bp fotboll

Vi tror på seger för Helsingborg

Matchen som kommer att spelas ikväll är viktig för båda lagen. Även om det kanske inte direkt är livsviktigt att komma etta i tabellen, så gäller det att hålla de andra lagen bakom sig.

Helsingborgs IF är det lag som allra flest förväntar sig att gå vidare till Allsvenskan nästa år. Denna uppgift tror vi att de kommer att klara av. De har haft en ganska bra säsong i början, och ser ut att vara på rätt spår.

Nu har de chansen att jaga första platsen på allvar när de möter den hårdaste konkurrenten i Superettan.

Om vi ska lägga ett speltips på matchen så tror vi att Helsingborgs IF kommer att besegra Brommapojkarna. De har en förmåga att kunna leverera bra matcher på Olympia, och är faktiskt det bättre laget om vi jämför med Brommapojkarna.

  • Speltips: Helsingsborgs IF vinner matchen
  • Odds: 2.62
  • Spelsajt: Bet365

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar