Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 mar, 2017

Helgens matcher i Svenska Cupen: Spelprogram 4-5 mars

Om du vill följa med när lag från Allsvenskan, Superettan, och Division 1 gör upp om pokalen i Svenska Cupen. Då är det bäst att följa dessa matcher via live streams, eller se direkt på TV. För att hålla koll på när Svenska Cupen så kan ett spelprogram vara på sin plats.

Nedan kommer vi ge dig alla matcher som spelas under sista gruppspelsmatchen i Svenska Cupen 2017. Matcherna kommer att spelas under den 4-5 mars, och kommer i flera fall vara direkt avgörande mellan vilka lag som kommer till finalspelet.

I grupperna finns det flera intressanta matcher som kommer att sammanställas. Kolla in spelprogramet för Svenska Cupen 2017 under 4-5 mars nedanför.

TV-tider & program

Som vi tidigare har nämnt så kommer gruppspelet att sammanställas 4-5 mars. Kolla upp när ditt favoritlag spelar, eller vilka andra stora matcher som erbjuds.

Lördag 4/5

14:00 IFK Norrköping – Halmstads BK
14:00 Degerfors IF – IF Brommapojkarna
14:00 Örgryte IS – Vänersborgs FK
14:00 Djurgårdens IF – Helsingborgs IF
16:00 Trelleborgs FF – Landskrona Bois
16:00 IFK Göteborg – IK Sirius FK
16:00 Ljungskile SK – Syrianska FC
16:00 Kalmar FF – Gefle IF

Söndag 5/5

14:00 Östersunds FK – Hammarby IF
14:00 IF Elfsborg – Falkenbergs FF
14:00 Varbergs Bois FC – Nyköpings Bis
14:00 IFK Värnamo – Ytterhogdals IK
16:00 AIK – Dalkurd
16:00 Örebro SK – BK Häcken
16:00 Åtvidabergs FF – BKV Norrtälje
16:00 Gais – Kristianstad FC

Som du ser så bjuds det på mycket dramatik i helgens omgång. Det är många favoriter från Allsvenskan som har stor press att ta sig vidare. Däremot har många av de lag som till vardags spelar i Allsvenskan gjort det onödigt jämnt i vissa grupper.

Detta har inneburit att många av matcherna i helgen kommer att bli direkt avgörande.

Streama svensk fotboll

Det är mycket populärt att vi i Sverige hänger med när stora matcher spelas i Superettan eller Allsvenskan. Därför är det inte speciellt konstigt att intresset även är högt när dessa lag spelar i Svenska Cupen.

För att kunna titta på Svenska Cupen online, så kommer du att behöva ett konto hos CMore. Ett konto inne hos denna streamsida kommer låta dig få mer än bara live streams från Svenska Cupen.

Det finns massor av intressanta matcher från Allsvenskan och Superettan som du kan se på TV eller via din dator/mobil med ett CMore-konto. Du kan läsa mer om detta på vår sida med Allsvenskan streams. Där kan du se vilka alternativ du har för att kunna titta på svensk fotboll utan problem.

Vi vet att det finns många svenskar som har god nytta av ett konto inne hos CMore. Utöver konstant och tät uppföljning av svensk fotboll så finns det massor av annan fotboll du kan se live. Vi är själva mycket nöjda med den hjälp som vi får från CMore. Vi tycker helt klart att det är ett bra utbyte att betala en slant till dem. För att sedan få tillbaka massor av sport, fotboll, serier, och filmer till din TV eller dator.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar