Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 sep, 2017

Helgens bästa matcher & sport (16-17 sep)

Denna helg så kommer det finns flera matcher som du inte får missa. Vi på Sportal försöker här samla de matcher som vi tycker är bäst på förhand.

Med i vårt lilla schema över helgens matcher så finns t.ex. premiärmatcher från SHL, fotboll från Allsvenskan, och ett hett derby i London.

För att inte missa något av de bästa matcherna i helgen den 16-17 september så rekommenderar vi att du följer vårt schema. Där har vi samlat det bästa ur sportens värld ur ett svenskt perspektiv.

Sänd live från helgens matcher

I vårt schema med helgens matcher så kommer du att kunna klicka dig vidare på den match du är mest intresserad av. Därefter så kommer du hamna inne på en av våra artiklar. I dessa artiklar så redogör vi för dig om hur du kan streama fotboll och ishockey.

Vi rekommenderar dig helt klart att anväda dig av den hjälp som du får av oss.

Nedanför har vi plockat fram de matcher som sticker ut från mängden!

16/9

  • 15:15: Malmö Redhawks – Rögle BK (SHL)

Ett skånederby kommer att dra igång säsongen för både Malmö Redhawks och Rögle BK. Det är oklart hur formen ser ut för de båda lagen, men garanterat kommer det bli en bra match!

  • 15:15: HV71 – Djurgårdens IF (SHL)

Två mycket klassiska klubbar i SHL kommer att spela match mot varandra. De regerande mästarna HV71 kommer göra allt för att återigen spela om SM-guldet.

  • 16:00: Djurgården – Örebro SK (Allsvenskan)

Djurgården vill få kontakt med serieledande Malmö FF. En vinst är viktig för Djurgårdens IF som både vill knappa in på förstaplatsen och behålla sin Europa-plats.

17/9

  • 12:00: Sveriges Starkaste Man 2017

I helgen kommer en tävling att avgöras. Det är SSM (Sveriges Starkaste Man 2017) som ska utses. Här kommer deltagarna tävla i flera olika styrkemonent!

  • 14:30: Chelsea – Arsenal (Premier League)

I England, närmare bestämt i huvudstaden London så kommer ett derby spelas. Det är en match mellan rivalerna Chelsea FC och Arsenal.

  • 17:00 Manchester United – Everton (Premier League)

Ännu en match från Premier League kommer att ingå bland de bästa matcherna från helgen. Man United tar emot Everton på Old Trafford.

  • 17:30 Malmö FF – Harmmarby IF (Allsvenskan)

Malmö FF är piskade att vinna mot publikfavoriten Hammarby IF. Malmö Ff har de senaste matcherna slarvat bort poäng i Allsvenskan. Kan de vända spelet åt rätt håll, och ta sig ännu närmare ett nytt SM-guld?

Massor av sport!

Självklart så är detta inte de enda matcherna som är intressanta i helgen. Det kommer erbjudas massor av sport för dig som vill ta del av den.

Varje vecka så försöker vi på Sportal att ta fram den sport i helgen som är mest intressant från Sverige. Vi vill inte lägga till för många matcher för att ta fokus från de som vi anser bäst. Därför finns det säkert flera av våra läsare som tycker att vi har missat att plocka med bra sportevents.

Om du är fullkommligt missnöjd med de matcher som vi har plockat fram i helgen så kan du kontakta oss på redaktionen.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar