Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 aug, 2019

Streama Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping: Se matchen via live stream

På torsdagskvällen är det dags för Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping, i returmatchen i kvalrunda nummer tre till Europa League. Kolla in hur ni gör för att streama Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping live.

Nu ska det avgöras om IFK Norrköping lyckas avancera från den tredje kvalrundan i Europa League. Hemmamatchen mot Hapoel Beer Sheva slutade 1-1, och på torsdag kväll är det dags för avgörandet att ta vid. Många kommer att vilja titta på Norrköping online i Europa League, och denna artikel lägger vi på att visa hur det går att se Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping via live stream på internet.

Vill du titta på fotboll? Gör det på Bet365!

Streama fotboll och spela på Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping

Streama Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping gratis

Det går att se Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping via gratis live stream, men bara på ett villkor. Bet365 erbjuder gratis live stream av matchen, men för att kunna ta del av den krävs det att du befinner dig utanför Sverige (och utanför Israel också, för den delen).

Du kan alltså titta på matchen gratis om du befinner dig utanför Sveriges gränser. Förutom att du måste befinna dig utomlands behöver du dock även göra en insättning på ditt konto på minst 50 kronor, men dessa pengar kan du ta ut igen så fort matchen är över om du önskar!

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto och gör en insättning (minst 50 kr)
  • 3. Titta på Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping live stream (endast tillgängligt utanför Sverige)

Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping live stream

Ifall du tänker streama Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping på internet behöver du ett konto på Viaplay, då det är den tjänst som sitter på rättigheterna att visa matchen live.

För att ta del av Viaplays livesändningar måste du navigera dig till viaplay.se, skaffa ett konto och sedan välja sportpaketet. Det kostar 399 kronor per månad vilket kan tyckas dyrt, men det går att dela på kontot med en vän (man kan ha igång två live streams samtidigt) och därigenom bara betala halva kostnaden. Dessutom kan du se fotboll från PL och CL, vilket är hett eftertraktat.

När du titta på fotboll på Viaplay kan du se din match i hög bildkvalitet och i regel med duktiga och kunniga kommentatorer. Skaffa ett konto och se matchen direktsänt.

Det går att titta på din Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping live stream från vilken enhet du vill. Titta på matchen från mobil/smartphone, surfplatta/Ipad eller dator/laptop.

  • 1. Gå in på viaplay.se
  • 2. Köp ett abonnemang
  • 3. Titta på Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping via live stream (avspark 19:30 torsdag 15 augusti)

Titta på Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping på TV

Det är tyvärr ingen svensk TV-kanal som visar Hapoel Beer Sheva – Norrköping, så du kommer inte att hitta matchen på din svenska TV oavsett hur stort utbud du har.

Det går dock att koppla din sändning från Viaplay till TV med hjälp av vissa verktyg. Du kan föra över din Hapoel Beer Sheva – IFK Norrköping live stream från valfri plattform till TV med hjälp av bland annat HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-kanal: Ingen svensk TV-kanal sänder matchen
  • Avspark: 19:30

Inför matchen

Första mötet mellan dessa två lag spelades i Sverige förra torsdagen, och slutade 1-1. Då var det nyförvärvet Maic Sema som gav Norrköping ledningen i början av andra halvlek, men bara 4 minuter senare hade Hapoel Beer Sheva kvitterat.

Torsdagens match spelas, givetvis, i Israel och med detta utgångsläge gäller hemmalaget som favoriter att gå vidare. Mötet är dock ännu öppet – Hapoel Beer Sheva har de bästa förutsättningarna sett till resultat i första matchen och hemmaplan, men Norrköping hålls enligt de flesta som det på pappret starkare laget.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2520 Artiklar