Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 7 dec, 2017

Hämta bonusar i julkalender hos Unibet

Vi närmar oss julen med stora steg. En tradition som finns i samband med väntan på julafton är att använda sig av en julkalender.

En av de mer värdefulla julkalendrar som finns hittar vi inne hos Unibet. De har lovat att dela ut massor av pengar i form av bonusar, och andra erbjudanden. Dessutom så kommer de duka upp med kreativa och roliga tävlingar.

Alla medlemmar som har ett konto hos Unibet kan varje dag ta del av nya erbjudanden som finns hos bettingsidan. Har du ännu inget konto hos Unibet? Då kan du skapa ett för att hoppa in i den julkalender som finns.

Ta emot fina erbjudanden– Varje dag

I Unibets julkalender för 2017 så har vi redan kunnat öppnat luckor. De erbjudanden som hittils har gömt sig i luckorna tycker vi helt klart varit värdefulla.

De erbjudanden som funnits hos Unibets julkalender har inte bara vara riktade till en viss spelsektion. De har blandat friskt med deras erbjudanden, och gett dig bonusar på såväl betting som på casino, poker och bingo.

Denna julkalender är därför något som passar alla som är medlemmar hos Unibet. Speciellt bra passar den för de spelare som gillar att variera sitt spelande.

Om vi fokuserar på de oddsbonusar för betting som Unibet hittills har delat ut, så ser vi positiva saker minsann. De har t.ex. erbjudit alla spelare att få ett free bet på Champions League, samt flera insättningsbonusart som man bl.a. kan använda på sport och betting.

Utan att avslöja för mycket så kan vi meddela att det även finns en chans att vinna en splitterny bil. Denna bil är i form av en Ford Mustang.

Mer om denna julkalender, och hur du kan vinna en bil kan du läsa om väl inne hos Unibet.

Fler julkalendrar!

Att erbjuda sina medlemmar att använda sig av en julkalender är inte unikt för Unibet. Det finns en lång rad bettingsidor som valt att lansera en kalender i väntan på julafton.

Det finns med andra ord väldigt mycket att vinna på att spela på odds under december. Många bettingsajter blir under december mycket mer snälla och generösa. Kanske vill de kamma hem extrapoäng hos tomten?

Vi rekommenderar dig helt klart att hålla både ögon, och öron öppna för denna typ av erbjudanden!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar