Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 18 aug, 2017

Guide inför helgens bästa matcher (18-20 aug)

Här på Sportal så uppdaterar vi ofta med de bästa matcherna som vi hittar inom fotbollens värld. Efter att ha gjort ett dyk bland alla matcher i helgen så har vi plockat ut de som vi tycker är bäst.

Bland alla dessa matcher så hittar vi fotboll från bl.a. Premier League, Bundesliga, Allsvenskan och Superettan. De matcher som vi har plockat ut är framför allt roliga att följa ur ett svenskt perspektiv.

Matcherna kommer vi att samla i ett program här nedanför. Detta för att du ska kunna läsa om vilka matcher som vi på Sportal.se kommer att hålla ett extra öga på.

fotboll i helgen 18-20 augusti tips

Helgens bästa fotbollsmatcher

Vi samlar de matcher som vi anser vara allra roligast att följa. Sedan kommer vi att lägga in ett speltips till alla dessa matcher. Alla matcher kommer till slut hamna i en spelkupong, och vi förväntar oss ett riktigt bra odds om vi lägger ihop alla speltips inför helgens fotbollsmatcher.

Se till att du har koll på hur ditt eget schema och program ser ut för helgen. Det är ett bra sätt att undvika att missa flera av de matcher som du faktiskt vill följa live.

Du kan klicka dig vidare på lagnamnen i vårt spelschema för att få mer tips om hur du kan streama matcherna på nätet.

Program & live streams

18 augusti

19 augusti

20 augusti

helgens tipskupong

Helgens stora tipskupong

Vi utlovade att vi skulle ge oss på den svåra uppgiften att lägga till alla helgens matcher i en tipskupong. Detta för att testa på uppgiften att vinna stora pengar med riktigt höga odds.

Genom att lägga till många matcher i vår spelkupong så kommer oddset att gå upp mycket, samtidigt som risken för förlust ökar.

Våra speltips kommer vi att lägga inne hos bet365 som är en riktigt bra sajt när det kommer till odds. De har under en längre period erbjudit spelare att använda sig av några av nätets bästa odds om man räknar till snitt.

Den kupong som vi till slut kommer att lägga in hos bet365 är har ett odds på hela 616.17 x din insats.

I våra speltips så har vi blandat ”säkra” segrar med mer riskfulla odds. Detta för att ha en hyfsad chans att vinna på tipset, samtidigt som vi vill trissa upp oddsen så högt som möjligt. Vår insats för denna kupong kommer endast vara på 19 kr, men ändå en potientiell vinst på hela 11 707 kr.

Vi inser självklart att raden vi lagt kommer blin svår att få in. Däremot så tycker vi det är spännande att lägga en ”skoj-rad” med en liten insats. Detta för att det finns en gnagande spänning i om det skulle gå in. Då kommer vi belönas med en stor vinst, samtidigt som vi kan skryta med vårt tips-kunskaper.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar