Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 3 feb, 2017

Frölunda – Sparta Prag: Final i CHL!

I helgen så kommer det att avgöras vilket lag som vinner Champions Hockey League. Det är naturligtvis två mycket bra lag som tagit sig hela vägen till finalen. Ett av lagen kommer från Sverige, närmare bestämt Göteborg.

Det är naturligtvis Frölunda Indians som alldeles strax kommer att spela en viktig match mot Sparta Prag från Tjeckien. Vinnaren kommer att inte bara gå hem med en stor prispeng, utan även äran att kunna kalla sig för ”Eurpoas bästa klubblag”.

Just nu är redan Frölunda Indians Europas bästa klubblag, då de lyckades vinna CHL förra året. Frågan är nu, kan laget försvara sin titel i finalen för CHL 2017?

Matchstart: Den 7/2, klockan 19:05
Arena: Frölundaborg Isstadion
Visas hos: bet365 livestream

Guldet stannar i Sverige!

Om vi får bestämma så kommer vi att lägga vår insats på en seger för Frölunda Indians. Sparta Prag är ett mycket bra lag som anses vara ett av Tjeckiens bästa lag. Däremot känns det som Frölunda är mer taggade på att återigen ta en titel i CHL-finalen.

Frölunda har ett stabilt och bra lag som fortsätter att imponera i Elitserien mot sina andra konkurrenter. Dessutom kommer Frölunda Indians ha stort övertag då de spelar på sina hemmaplan – Frölundaborg Isstadion i Göteborg.

Vi lämnar in vår tipskupong med Frölunda som segrare och hämtar ut oddset 1.42 inne hos bet365.

Oddset som finns med för vårt speltips indikerar på att Frölunda är favoriter för att plocka hem guldet i CHL.

Se matchen !

Genom att vara medlem inne hos bet365, så kommer du inte bara få mängder av odds, speltips, och bettingbonusar. Du som medlem kommer även kunna ta del av ett stort utbud av live streams. Det låter dig kunna njuta av hockey live streams online.

Som en blixt från en klar himmel, så fick vi nyligen reda på att bet365 kommer att stå till tjänst med att streama live från finalen i CHL. Det är verkligen något som vi ser positivt på, och hoppas verkligen på att vi bjuds på en bra match mellan Frölunda – Spara Prag i CHL.

Vi tror knappast att du kommer bli besviken på de events som finns inom hockeyn inne hos bet365. Oavsett om du är intresserad av att streama, eller att spela på odds. Bet365 ser alltid till att vara en av nätets ledande spelsajter inom sporten.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar