Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 10 apr, 2017

Frölunda – Brynäs: Free stream från SHL (10/4)

Det är inte ovanligt alls att svenskar letar efter att kunna live streama hockey i SHL. Speciellt inte nu när Fröunda – Brynäs har spelat mycket jämnt i deras matcher i semifinalerna. Just nu har vi ställningen 2-2 i matcher, och inför kvällens match ställs återigen allt på sin spets.

Du kommer här få tips på hur du kan se SHL stream free. Vilket innebär att du kommer att kunna se matchen mellan Frölunda – Brynäs online. För att göra detta så behöver du bara följa våra tips på live streaming här nedanför.

Sedan är du i fullgång för att kunna se hockey live streams från SHL. Ett bra sätt för dig att ta del av den spänningen som nu finns i slutet av SHL 2017.

Obs: bet365 har valt att IP-begränsa sina live streams från SHL. Se därför till att du befinner dig i ett land där deras direktsändningar är tillåtna!

shl stream bif fhc

  • Matchstart: Den 10/4-2017, kl. 19:15
  • Arena: Scandinavium
  • Visas hos: bet365 (IP-begränsad)

Streama Frölunda – Brynäs nu

Den femte matchen mellan dessa två lag kommer att spelas den 10 april, närmare bestämt kl. 19:15. Det innebär att det är under denna tid som din Frölunda – Brynäs IF live stream startar.

För att direkt vara beredd så kan du redan nu förbereda så att du har ditt konto skapat, så att du bara kan sätta på din SHL free stream.

Det är nämligen inne hos bet365 som du kommer att få tillgång till denna match. Alla spelare som idag har ett spelkonto inne hos bettingsida kommer även kunna ta del av deras live streams online. Om du fortfarande inte skulle ha ett konto registrerat hos bet365 så kan du direkt skapa ett. Sedan kan du likt som många andra svenskar ta del av Frölunda – Brynäs stream for free.

Vi har tidigare nämnt att det går att streama Frölunda – Brynäs , vilket är helt sant. Däremot så behöver du ha pengar på ditt spelkono innan du kan se live hockey. En insättning är nämligen ett bevis på att du är villig att spela på odds, och därmed vara en aktiv spelare.

Däremot kommer inga pengar att dras från ditt spelkonto när du startar din live streaming. Dessa pengar kommer du nämligen kunna använda för att vinna ännu mer pengar på odds.

Det är även viktigt att du är införstådd i att bet365 har blockerat IP-adress för vissa. Vilket innebär att inte alla medlemmar kan streama hockey . Det kan vara bra att du ser till att det går att streama från det land som du befinner dig i.

Så det du behöver göra är följande!

  • Skapa ditt spelkonto hos bet365
  • Gör en insättning på ditt nya konto
  • Starta dina live streams
  • Se till att din IP-adress inte är blockerad av bet365

odds shl

Se på TV

I Sverige så är det Cmore som har alla rättigheter att streama SHL online. Det innebär att det är även hos dem som du kan se SHL på TV.

Alla de som köpt kanlapaket från Cmore kan med lugn och ro kunna förvänta sig att se Frölunda – Brynäs live på TV.

Det kommer även att vara möjligt att följa matchen via TV12. Det är en TV-kanal som ingår i av TV-paket. Det är även en kanal som varit aktiv när det kommer till att visa upp SHL hockey från slutspelet i år. Där kommer du även att kunna se matchen mellan Frölunda – Brynäs den 10 april. Se till att du är förberedd för att inte missa någon match från det som är kvar från slutspelet!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar