Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 27 nov, 2017

Frankrike – Sverige: Damerna spelar träningsmatch

På kvällens schema så hittar vi en match där Sveriges damlandslag spelar. Matchen kommer att gå mot Frankrike och betraktas som en ren träningsmatch.

Träningsmatch eller ej. Ikväll förväntar vi oss en bra match från båda hållen. Frankrikes damlag är förhandsfavoriter att vinna matchen. Vilket skapar ganska bra odds för att Sveriges damer ska vinna matchen.

Inför matchen så kommer vi hjälpa dig med live streams så att du kan se matchen live på nätet. Vi kommer även ge dig info kring matchen och oddsen som är möjliga att spela på.

 • Avspark: Den 27/11, kl. 21:00
 • Arena: Stade Chaban-Delmas
 • TV: Kanal 12
 • Streama: Cmore
 • Odds: bet365

Streama Frankrike – Sverige (damer)

Självklart så kommer det finnas svenska sidor som erbjuder dig att streama matchen mellan Frankrike – Sverige.

När det kommer till träningsmatcher för det svenska landslaget så är det Cmore som kan hjälpa dig. Denna streamingsida har under lång tid valt att streama de landskamper som de har rättigheter att visa. Vi kan nu bekräfta att Cmore har precis de rättigheter som krävs för att sända Frankrike – Sverige damer.

Att streama Sveriges landslag inne hos Cmore kommer dessvärre inte vara . För att få tillgång till de sändningar som finns under kvällen så behöver du premium. Detta premium kommer att kosta dig 199 kr i månaden. Om du inte vill köpa ett abonnemang hos Cmore så går det även bra att köpa en matchbiljett.

En matchbiljett fungerar som en PPV (Pay-Per-View). Det är ett knep du kan använda för att se enskilda matcher hos Cmore. Passar perfekt för dig som endast är intresserad av att se Frankrike – Sverige via live stream.

Här nedanför så kommer vi att sammanställa de punkter som du bör gå genom innan du börjar streama Sverige mot Frankrike i damernas träningsmatch.

 • Gå till Cmore
 • Skapa konto
 • Köp abonnemang eller PPV
 • Se Frankrike – Sverige stream

svenska damlandslaget 2018

Odds inför matchen

Att streama Frankrike – Sverige damer under kvällen är perfekt för att känna av tempen i det svenska damlandslaget.

Om du vill höja spänningen lite extra inför kvällens match mellan Frankrike och Sveriges damlag. Då rekommenderar vi dig att även spela på odds. Inne hos bet365 så kan du enkelt spela på bra odds inför matchen.

Nedanför så bifogar vi de odds som bet365 har lagt upp för alla medlemmar på sajten. Självklart kan även du som registrerar ditt konto nu även spela på dessa odds. Notera gärna att dessa odds är aktuella för 15:00 samma dag som matchen spelas. Dessa odds kan nämligen ändras inför att matchen ska påbörjas.

 • Frankrike vinner = 1.55
 • Oavgjort = 4.20
 • Sverige vinner = 4.75

Odds från bet365!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar