Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 12 jun, 2019

Streama Frankrike – Norge 12/6: Se matchen live

Ikväll kan vi titta på Frankrike – Norge i damernas fotbolls-VM. Se hur ni gör för att streama matchen live på nätet.

Fotbolls-VM för damer fortsätter. Nu är det dags för oss att se Frankrike – Norge spela. I den här artikeln guidar vi er till hur ni gör för att titta på matchen live på internet.

Läs vidare för att se hur ni finner er Frankrike – Norge live stream!

Streama fotboll online på nätet i Sverige

Titta på fotboll och spela på odds till dam-VM 2019

Streama Frankrike – Norge live

För att streama Frankrike – Norge live på internet behöver du ha ett konto på CMore, då det är den tjänst som sitter på rättigheterna att visa matcherna från mästerskapet live. Skapa ditt konto och välj ett abonnemang där du kan se dam-VM i fotboll.

Matcherna visas i HD-kvalitet och med bra bild, och det går att titta från valfri plattform. Ratta in sändningen från mobil, surfplatta eller dator och njut av att titta på Norge – Frankrike direktsänt.

  • 1. Gå in på CMore
  • 2. Skapa ett konto och välj ett sportabonnemang som låser upp matchen
  • 3. Titta på Frankrike – Norge live (avspark 21:00 onsdag 12 juni)

Titta på Frankrike – Norge på TV

Det går även att välja att kolla på Frankrike – Norge på TV. Matchen sänds på TV4, och har du den kanalen i ditt utbud kan du således titta på matchen direkt ifrån din TV.

Matchen spelas i Nice och TV4:s studio är på plats för att se och följa matchen live.

Om det är så att du saknar kanalen som sänder matchen (TV4) men ändå vill titta på Frankrike – Norge på di TV-skärm, kan du faktiskt lösa det.

Det går att koppla din Frankrike – Norge live stream från valfri enhet till TV, för att kolla live på TV trots att du alltså saknar kanalen där matchen sänds.

Nr Lag S V O F GM IM MS P
1 Frankrike 1 1 0 0 4 0 +4 3
2 Norge 1 1 0 0 3 0 +3 3
3 Nigeria 1 0 0 1 0 3 -3 0
4 Sydkorea 1 0 0 1 0 4 -4 0

Inför matchen

Detta är en slags tidig gruppfinal i Grupp A. Frankrike kommer från att ha besegrat Sydkorea med 4-0 i premiären, medan Norge slog Nigeria med 3-0 i sin premiär. Vinnaren av den här matchen vinner förmodligen gruppen.

Frankrike gäller som ganska stora favoriter, dels på grund av att man har hemmaplan och dels på grund av att man har en starkare trupp.

Norge är utan sin storstjärna Ada Hegerberg, som valt att inte spela i landslaget.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar