Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 sep, 2018

Streama Frankrike – Holland: Se matchen via live stream

Frankrike ställs emot Holland i Nations League, i en match som går av stapeln på söndag klockan 20:45. Läs allt inför matchen, från troliga startelvor till speltips till live stream.

Streama Frankrike – Holland

För att titta på Frankrike – Holland direkt behöver du ta dig in till CMore, och där skaffa dig ett konto och ett abonnemang som du kan se matchen med.

CMore visar matchen direkt, och det går att streama Frankrike – Holland direkt från mobil, smartphone, surfplatta/iPad, dator/laptop eller TV. Det går att titta på matchen från alla plattformar, alltså.

Matchen visas direkt, och det är bara att luta dig bakåt och kolla. Avspark 20:45, sändningsstart 20:40. Matchen sänds även på TV, i TV12.

  • Match: Frankrike – Holland, Nations League
  • Datum & tid: Söndag 9 september 20:45
  • Arena: Stade de France, Paris
  • Stream: CMore

Trolig laguppställning, Frankrike

Areola
Pavard – Varane – Umtiti – Mendy
Mbappé – Pogba – Kanté – Matuidi
Giroud – Griezmann

Skador: Hugo Lloris
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Holland

Cillessen
van Dijk – Blind – de Ligt
Janmaat – Strootman – Wijnaldum – van Aanholt
J. Kluivert – Depay – Babel

Skador: –
Avstängningar: –

Frankrike mycket starkare än Holland

Frankrike vann som bekant VM i somras, med en effektiv fotboll där Kylian Mbappés spetsegenskaper med sin snabbhet och teknik var en av de avgörande faktorerna till att man lyckades ta guldet.

Sedan VM har man hunnit spela en landskamp, vilket var i Nations League mot VM-floppen Tyskland i torsdags. Den matchen slutade 0-0, och det är alltså viktigt för Frankrike att vinna mot Holland i helgen för att sätta sig själva i ett bra utgångsläge att vinna den tre lag stora gruppen.

Holland var inte med i VM i Ryssland, då man inte lyckades ta sig vidare från sin kvalgrupp. Förutom Sverige var det Frankrike som gick vidare istället, och nu är det alltså dags för revansch.

Det holländska landslaget har tappat i kvalitet och status de senaste åren, och från att ta brons i VM 2014 och ha stjärnor som Arjen Robben, Wesley Sneijder och Robin van Persie, har man nu svårt att producera riktiga världsklasspelare.

Speltips

Frankrike vann VM, Holland var inte ens med i VM. Vi tror starkt på fransmännen i denna match, och tänker spela den raka 1:an. Det gör vi till oddset 1.47 gånger pengarna på Unibet.

  • Tips: Frankrike vinner
  • Odds: 1.47,
  • Spelbolag: Unibet

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar