Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 30 aug, 2017

Streama Frankrike – Holland live i VM-kvalet

I Sveriges VM-kvalgrupp så finns det en match som sticker ut. Det är den stora matchen mellan Frankrike och Holland. En match som har en stor betydelse för svensk del.

Det kommer säkert finnas svenskar som kommer vilja streama Frankrike – Holland, för att följa dramatiken i kvalgruppen live. Här kommer vi att tipsa om live streams som hjälper dig att direkt se matchen online.

Utöver streams till matchen mellan Frankrike – Holland så kommer vi även ge dig lite information om tabelläget och vilka förutsättningar som finns.

se frankrikes match mot holland på stade de france

  • Avspark: Den 31 augusti, kl. 20:45
  • Arena: Staden de France
  • Visas hos: Eurosport & Dplay

Frankrike – Holland live stream & på TV

Många svenskar trivs nu mycket bra med det tabelläge som just nu råder i grupp A. Sverige toppar nu överraskade tabellen före både Frankrike och Holland.

Frankrike och Holland krigar nu bakom Sverige för att komma ikapp vårt landslag. Därför kommer resultatet i denna match vara viktigt för Sverige. Därför är det inte speciellt konstigt att det finns intresse att streama Frankrike – Holland online.

Vi kan då glädja dig med att det finns goda chanser för dig att se matchen direkt via både live stream och på din TV.

Den TV-kanal som kommer att sända Frankrike – Holland i VM-kvalet är Eurosport. Det är en välkänd TV-kanal för de som är sportintresserade i Sverige.

I och med att matchen kommer att sändas hos Eurosport 1, då är det inne hos Dplay eller Europsport.se som du kommer att kunna se matchen. Detta via streams som du enkelt kan starta på din dator, tv eller mobil.

Dplay och Eurosport är de främsta streamsidor, eller TV-kanaler som kommer att sända matcher från VM-kvalet.

Till exempel så kommer det att fungera fint att streama Bulgarien – Sverige & se på TV hos dessa aktörer. Sveriges match mot Bulgarien kommer att spelas samtidigt som Frankrike – Holland. Kanske är det läge att streama båda fotbollsmatcherna för att få bästa möjliga koll på grupp A.

tabell grupp a vm kval 2018

Förutsättningar & eventuella resultat

Som vi tidigare har nämnt i vår artikel så kommer resultatet mellan Frankrike och Holland spela stor roll för Sverige.

Tabellen som finns i gruppen just nu kan du se ovanför. Det som vi i Sverige kanske allra mest hoppas på är ett oavgjort resultat. En delad poäng innebär att det inte delas ut tre poäng till lagen, utan istället bara två.

Det näst bästa för svensk del skulle vi påstå att en vinst för Holland är. Då hamnar Frankrike och Holland på samma poäng, samtidigt som Sverige har tre poäng till godo om de lyckas vinna sin match mot Bulgarien.

Här nedanför kommer vi även att uppdatera dig som läsare med odds. De är bra att hålla koll på om du gillar spela på fotboll samtidigt som du streamar, eller ser matchen på TV.

Oddsen som vi har hämtat kommer från Unibet. Denna oddssida har redan valt att leverera bra odds inför matchen mellan Frankrike – Holland. Notera gärna att dessa odds är aktuella, och kan ändras till både din fördel och nackdel inför matchstarten.

  • Frankrike vinner matchen – 1,57
  • Oavgjort – 4,10
  • Holland vinner matchen – 7,00

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar