Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 okt, 2017

Feyenoord – Ajax: Streama “De klassieker” i Holland

Den holländska ligan – Eredivisie bjuder denna helg på den hetaste tänkbara matchen. Storklubben Ajax från Amsterdam åker till Rotterdam för att spela en rivalmatch mot Feyenoord.

Matchen mellan dessa två lag brukar gå under namnet ”De Klassieker” i Holland. Vi kommer här att hjälpa dig med live streams till matchen.

Att kunna streama Feyenoord – Ajax är möjligt om du har ett konto hos bet365. Det är däremot ett krav från bet365 att du har pengar på ditt spelkonto för att kunna ta hjälp av live streams från den holländska ligan.

  • Avspark: Den 22/10, kl. 14:30
  • Arena: Feijenoordstadion, Rotterdam
  • Visas hos: bet365

Feyenoord – Ajax live stream

Den match som väntar från den holländska ligan vågar vi lova är den bästa matchen i Eredivisie på förhand.

Till arenan i Rotterdam beräknas mängder av supportrar ta sig för att se Feyenoord – Ajax live. Är du en av alla de som inte kommer ta sig till arenan för att väl där se matchen. Då rekommenderar vi dig istället att ta hjälp av våra tips för att sedan kunna streama Feyenoord – Ajax i detta klassiska möte i Holland.

Det är helt klart en match som du inte vill missa. Rivaliteten mellan dessa två lag är mycket stor, och har sedan länge ansett som en av Europas hetaste matcher.

Därför tycker vi helt klart att det är värt att lägga tid på att streama Feyenoord – Ajax i denna ”De klassieker”-match. Speciellt när din sändning online är helt att använda sig av.

Vi kommer här nedanför visa dig precis hur du ska göra för att få streams från holländska ligan. Det innebär att du inte bara kan få möjlighet att kolla på Feyenoord – Ajax via live stream, utan andra matcher från samma liga.

Ta gärna hjälp av dessa tips för att snabbt och smidigt kunna se matchen som startar den 22 oktober, kl 14:30 svensk tid.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto
  • Ha 50 kr på kontot, eller spela på odds
  • Streama Feyenoord – Ajax

Rivaler sedan länge..

Att Feyenoord och Ajax är två lag, och supportergrupper som inte gillar varandra har varit känt sedan länge.

Det är inte bara mellan dessa två lag som rivalitet finns, utan mellan dessa två städer. Feyenoord kommer från Rottterdam, vilket är den näst största staden i hela Nederländerna. Därför antar vi att det ligger en översatt ”Stockholm-Göteborgsrivalitet” i Holland mellan dessa två städer.

Under tiden som båda dessa lag har spelat fotboll i Eredivise så har lagen spelat hundratals matcher mot varandra. Många av dessa matcher har kantas av läktarskandaler eller spelarbråk på planen.

Rivaliteten är som tidigare nämnt väldigt hög i denna match.

En annan match i Europa som har samma hög rivalitet är Istanbul-derbyt. Det är en match mellan Galatasaray och Fenerbahce. Tro det eller ej, men den matchen kommer spelas under samma dag som rivalmatchen i Holland.

Som du kanske förstår så bjuder söndagen på två heta matcher från ligor som växer sig större i Sverige.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar