Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 20 mar, 2017

FC Rosengård – FC Barcelona: Champions League för damer

Vi har ett svenskt lag med I allra högsta grad i damernas Champions League. Representanter för Sverige är FC Rosengård, som nu slåss mot flera andra europeiska damlag.

De kämpar för att till slut stå som vinnare över Champions League. Vi är nu framme vid via kvartsfinalerna och har stora förväntningar på vad som kommer att hända. Att vi har ett svenskt lag med i Champions League är inte helt ovanligt.

Frågan är bara hur FC Rosengård står sig mot FC Barcelona och den andra konkurrensen som finns inom den europeiska fotbollen.

champions league damer betting

Tippa på damernas Champions League hos PaddyPower!

Speltips & odds

Tyvärr är inte intresset lika stort för damfotboll som det är för herrfotboll. Däremot så tror vi att intresset för damfotboll kommer att öka så länge FC Rosengård lyckas med att hålla sig kvar i Champions League. Näst på tur så står nu FC Barcelona.

Det är inget snack om att det kommer bli två tuffa matcher lagen emellan, och vårt svenska hopp har goda chanser att slå ut de spanska mästarna.

Det är ett perfekt tillfälle för dig att spela på en härlig match där verkligen allt kan hända. Det är inte spciellt enkelt att hitta till en bookmaker som erbjuder odds inför Champions League. Däremot har vi hittat en bettingsida som valt att erbjuda spel inför matchen mellan FC Rosengård – FC Barcelona i Champions League.

Denna bookmakern är PaddyPower! En sportsajt som erbjuder odds för massor av olika sporter och ligor. Kanske är det där inne som du kan se till att vinna riktigt stort för Womens Champions League?

Vårt speltips kommer att bli svenskt! Självklart så håller vi tummarna på att FC Rosengård vinner matrchen, och därmed skapar sig stora fördelar inför det stundande returmötet som vi har att vänta mellan FC Rosengård – FC Barcelona.

Streama Women Champions League

Om du skulle vilja se matchen så kan du streama damernas Champions League helt . Det är inga större sajter som kommer att visa matchen, men istället så kan vi se matchen hos SydSvenskan. Det är egentligen en tidning som följer med sporten i Skåne.

Det är egentligen den enda chansen som du har för att kunna streama damfotboll från Champions league. Vi hade gärna sett att det fanns fler sett för dig att streama fotboll från Women Champions League

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar