Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 25 okt, 2016

FC Midtjylland – FC Köpenhamn: Intressant match i Danmark

Att kunna streama fotboll från Danmark är inte allt för populärt i Sverige. Det är däremot vanligare att svenskar letar livestream på enbart toppmatcher i danska superligaen. Du kan se matchen mellan FC Midtjylland och FC Köpenhamn hos Bet365.

Inne hos Bet365 så låter de alla sina medlemmar streama fotboll & annan sport . Det innebär att du endast behöver ett spelkonto för att kunna se fotboll live. Du behöver bara följa våra enkla råd. Sedan är du redo att kunna strömma fotboll live, samtidigt som du kan spela på liveodds.

Mer om matchen, och tips på fotboll finns längre ned.

Avspark: kl. 18:00, den 30 oktober
Arena: MCH Arena
Visas hos: Bet365

Streams på dansk fotboll!

FC Midtjylland och FC Köpenhamns livestream startar cirka 10 minuter innan avspark. Cirka 17:50, den 30 oktober. Den finns att se med ett spelkonto hos Bet365, helt .

Som du kanske känner till så har Bet365 ett stort utbud av tips på bets & odds. Det är inte det enda som de har ett bra utbud av. Sedan några år tillbaka började bettingsajten med något som skulle revolutionera spelmarknaden. De lanserade livestreams för alla sina spelare.

De började med att sända matcher från mindre ligor, men kämpade sig uppåt. De erbjuder numera streams på danska ligan, Serie A, La Liga och Bundesliga. De väljer även att erbjuda matcher i Europa League, och andra stora fotbollsturneringar.

Så för att spara på kostnader för olika TV-abonnemang, så kan du se matcher med ett spelkonto hos Bet365. Du streamar då FC Midtjylland och FC Köpenhamn och många andra matcher med bra kvalité.

Följ våra råd, och börja livesändningarna direkt!

  • Skapa ett spelkonto hos Bet365
  • Gå till deras flik ”livestreaming”
  • Starta den match du vill se
  • Utnyttja den oddsbonus du får som ny medlem & testa spela på odds (valfritt)

Inför FC Midtjylland-FC Köpenhamn

Om det är någon gång som FC Midtjylland ska klå FC Köpenhamn, så är det på hemmaplan. De senaste matcherna som de två danska topplagen spelat har slutat med seger för FCK.

Dessutom har FC Köpenhamn ett gruppspel i Champions League att tänka på. Det kan leda till att en, eller flera spelare vilas. FC Midtjylland kan istället bara fokusera på den matchen som spelas i nuet. De behöver verkligen poängen som krävs för att hacka på sina toppkonkurrenter.

Vi tror därför att FC Midtjylland, smått överraskande kommer att plocka hem matchen till sin favör. Det spelet vi spelar är ganska riskfyllt, men ger oss bra odds hos Bet365.

Vårt spel

Vårt speltips blir alltså en etta, på FC Midtjylland. Våra odds presenteras av Bet365. Notera gärna att oddsen på matchen kan ändras. De som finns här var de som fanns att tillgå i skrivande stund.

  • FC Midtjylland vinner – 3.10
  • Oavgjort – 3.50
  • FC Köpenhamn vinner – 2.20

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar