Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 aug, 2018

Streama FC Köpenhamn – Atalanta: Se matchen via live stream

FC Köpenhamn ska spela sin avgörande playoff-match till Europa League på torsdag, då Atalanta kommer på besök för att avsluta detta öppna dubbelmöte. Läs allt inför matchen, från information om troliga startelvor till live stream.

Streama FC Köpenhamn – Atalanta

För att se Köpenhamn – Atalanta live är allt du behöver ett konto på Bet365, då Bet365 visar matcher från kvalet till Europa League. Det räcker att du sätter in minst 50 kronor på ditt konto, och sedan kan du se fotboll direkt hur mycket du vill, för alltid. Det är bara att välja ut matchen i spelaren, slå dig ned framför din dator eller mobil (eller TV om du kopplar med HDMI-kabel) och sedan titta på någon av de matcher de har i sitt stora utbud.

Bet365 sänder fotboll från hela Europa, och det går alltså bland annat att streama FC Köpenhamn – Atalanta på sajten. Samtidigt som du tittar på matchen kan du spela på odds och vinna – eller förlora – pengar. Samtidigt är bildkvaliteten på Bet365 är hög nivå, och det finns inte mycket i övrigt att önska kring sändningen.

50 kronor på kontot och se hur mycket fotboll du vill!

  • Match: FC Köpenhamn – Atalanta
  • Datum & tid: Torsdag 30 augusti, 18:30
  • Arena: Telia Parken, Köpenhamn

Trolig laguppställning, FC Köpenhamn

Joronen
Ankersen – Vavro – Bjelland – Boilesen
Skov – Falk – Zeca – Thomsen
N’Doye – Fischer

Skador: Rasmus Falk Jensen (tveksam) Zeca (tveksam), Jonas Wind
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Atalanta

Gollini
Tolói – Mancini – Masiello
Hateboer – De Roon – Freuler – Gosens
Pasalic
Cornelius – A. Gómez

Skador: Josip Ilicic, Marco Tumminello, Marco Varnier
Avstängningar: –

Köpenhamn har fått med sig ett bra utgångsläge

FC Köpenhamn lyckades få med sig ett 0-0-resultat från bortamatchen med Atalanta, och nu är denna playoff-match till Europa League minst sagt öppen.

Atalanta spelade ligamatch borta mot Roma så sent som i måndags kväll, men man valde att vila sina viktigaste spelare för att komma utvilade till playoff-matchen. Lagets tränare Gian Piero Gasperini har varit tydlig med att första prioritet är att kvalificera laget för Europa League, och först när det är ordnat kommer man fokusera fullt ut även på Serie A. Trots den reservbetonade startelvan tog man ändå en poäng mot Roma, i en galen match som slutade 3-3.

Förra säsongen lyckades Köpenhamn nå sextondelsfinal i Europa League och året dessförinnan till och med åttondelsfinal. Man vill givetvis inte göra sämre ifrån sig detta år, och Ståle Solbakken vilade likt Gasperini spelare i lagets senaste ligamatch.

FC Köpenhamns svenskar, Pierre Bengtsson och Sotirios Papagiannopoulos, väntas båda inleda matchen på bänken.

Speltips

Vi tror att Köpenhamn år det tufft, när man ställs mot ett av Italiens bästa lag. Matchen i Bergamo slutade visserligen 0-0, men Atalanta totaldominerade från start till slut och vann skottstatistiken med 19-2.

Den raka 2:an känns lockande, och vi hugger till 1.75 gånger pengarna på Unibet.

  • Tips: Atalanta vinner matchen
  • Odds: 1.75, Unibet

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar