Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 31 aug, 2017

Få boostat odds på Sverige – 10.00 i odds

Unibet kommer att duka upp bordet inför Bulgarien – Sverige med ett grymt bra erbjudande. Detta erbjudande kommer låta dig att spela med extra höga odds på att Sverige vinner kvällens match mot Bulgarien.

Enligt vårt speltips så är det Sverige som är klara favoriter att vinna matchen. Därför kan vi spela på oddsen hos Unibet och hämta ut extra mycket i potientiell vinst.

Här kommer vi att ge dig all information om vart du kan spela med en oddsboost, samt hur du använder dig av kampanjen.

unibet mobil

Oddsboost hos Unibet

Just nu finns detta erbjudande inne hos Unibet. Denna kampanj kommer att fokusera på alla de nya spelare som väljer att registrera ett konto hos spelsajten.

Med andra ord så är detta ett erbjudande som endast kan använda av nya kunder hos Unibet.

Därför kan du som redan har ett konto hos Unibet endast spela på de ordinarie odds som erbjuds på matchen.

Nedanför kommer vi att förklara i steg för steg hur du använder dig av denna boost av odds inför Bulgarien – Sverige.

  • Registrera ett nytt konto hos Unibet
  • Hitta matchen mellan Bulgarien – Sverige
  • Spela på Sverige som vinnare
  • Lägg en insats på 50 kr
  • Vid eventuell vinst så betalar Unibet ut 500 kr till ditt konto

Notera gärna att du är tvungen att lägga ditt spel redan innan Bulgarien – Sverige startar. Det innebär att du inte kan använda dig av denna oddsboost om du vill spela på live odds.

Vi tycker helt klart denna kampanj är bra att anävnda sig av. Unibet står till tjänst med många intressanta kampanjer som på ett eller annat sätt påverkar dig positivt.

De pengar som kommer att delas ut vid en svensk vinst är helt utan omsättningskrav. Det innebär att din vinst inte behöver omsättas eller spelas för. Istället kan du själv välja att plocka ut dina pengar till ditt bankkonto.

Den vinst som du kan motta kommer att betalas ut den 1 september, kl. 19:00. Se till att du är en av alla de som gynnas lite extra genom att spela på en svensk vinst.

sveriges landslag mot bulgarien

Bulgarien – Sverige

Vi på Sportal har under ett längre tag sett fram emot matchen som spelas mellan Bulgarien – Sverige. Vi har redan tippat resultat i matchen, och delar självklart med oss av våra tips.

Vårt tips & bästa oddsen för Bulgarien – Sverige kan du läsa om via länken. Där ser du hur vi har spelat på matchen inne hos bet365.

Är du inte intresserad av att spela på odds i matchen, utan istället letar efter en live stream. Då kommer vi att hjälpa dig med information kring att strömma Bulgarien – Sverige via stream & TV.

Vi tror helt klart att vår hjälp kommer att ge dig en bättre upplevelse när det kommer till att få en bättre upplevelse i matchen.

Nu räknar vi ner timmarna inför att matchen ska börja, och vi återigen kan se framemot en härlig landskamp.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar