Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 22 maj, 2017

Europa League final: Få boostade odds på din betting!

Denna vecka så kommer det spelas en match i Europa League. Det är inte vilken match som helst, utan vi är framme i finalen. Finalen är extra spännande för oss i Sverige, då arenan för Europa League finalen kommer att vara Friends Arena i Stockholm.

Många svenskar har redan skaffat sig biljetter för att se Manchester United spela mot Ajax. Det är nu mycket svårt att få biljetter till finalmatchen, vilket innebär att det kommer med stor sannolikhet bli fullsatt.

Vill du höja spänningen inför Europa League finalen 2017 lite extra så kan du även spela på odds. Då rekommenderar vi dig att spela inne hos Unibet. Där kommer de att boosta oddsen för dig så att du kan vinna mer pengar är du normalt sett borde.

Högsta oddsen för Europa League

Det finns många i Sverige, och i Europa som ofta jämför sidor med bästa oddsen. Det är en bra idé att göra. Det är nämligen det som krävs för att du ska kunna få så stor potientiell vinst för din betting.

Som spelare inne hos Unibet så kommer de nu boosta oddsen för dig. De odds som de valt att förhöja är roliga bets, på lite ovanliga händelser.

Det är med andra ord inte de vanliga 1-X-2 oddsen som de valt att boosta. Nedan kommer du att se vilka extra alternativ som du kan spela på under finalen på Europa League. Glöm heller inte av att Unibet erbjuder massor av unika, och roliga odds inför de stora matcherna som spelas i större turneringar.

  • Boost 1: Det blir stolpe ut, båda lagen gör mål, och ett rött kort visas, nu 12.00
  • Boost 2: En spelare gör mål på straffspark och tar sedan av sig tröjan, nu 31.00
  • Boost 3: Det blir självmål, båda lagen gör mål, och över 4,5 mål i matchen, nu 29.00

Som du ser så är det unika odds som du kan spela på Unibet. Perfekt för dig som vill krydda din betting extra inför finalen i Europa League mellan Manchester United och Ajax.

Bli medlem & få bonus!

Utöver vassa odds på matchen, så kommer du även kunna hitta fler erbjudanden hos Unibet. Det finns då bonusar att hämta i samband med att du startar upp ditt spelkonto.

Deras bästa odds bonus kommer att ge dig som spelare mer pengar att spela för än vad du väljer att sätta in. Det leder till att du ska spela med en större insats på de matcher som du vill spela på, eller spela på allt fler matcher. Gemensamt för en bonus är åtminstone att du får större chanser att vinna mer pengar!

Du behöver nödvändigtvis inte använda din bonus på finalen i Europa League. Det går fint att utnyttja din bonus när som helst när du väljer att göra din insättning. Du kan även själv välja på vilka matcher som du väljer att spela på med dina bonuspengar.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar