Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 nov, 2018

England – USA: Inför, speltips & live stream

England tar emot USA i en träningslandskamp under torsdagskvällen. Läs allt inför matchen, från troliga startelvor till live stream.

Streama England – USA

Vill du streama England – USA live? Det är enkelt att se England – USA direkt på nätet. Allt du behöver göra är att skaffa ett konto på CMore, där de visar fotboll i form av träningslandskamper och andra matcher.

Matchen visas direktsänt och det går att se den live från klockan 21:00, då tiden för avspark är satt.

Det går att titta live på din stream direkt, men du kan även pausa, spola tillbaka och titta i efterhand. Du kan se matchen från valfri plattform.

  • Match: England – USA, träningslandskamp
  • Datum & tid: Torsdag 15 november, 20:45
  • Arena: Wembley, London
  • Stream: CMore

Streama Nations League

Titta på England – USA på TV

Vill du hellre titta på England – USA på TV? Matchen visas tyvärr inte på någon Tv-kanal.

Ett sätt att ändå se matchen på TV är att koppla sändningen från din live stream till din TV med en HDMI-kabel eller Chromecast.

Trolig laguppställning, England

Pickford
Trippier – Maguire – Gomez – Chillwell
Barkley – Dier – Winks
Sterling
Rashford – Kane

Skador: –
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, USA

Guzan
Cannon – Carter-Vickers – Long – Sweat
Trapp
T. Weah – Delgado – Acosta – Amon
Sargent

Skador: –
Avstängningar: –

Match för Wayne Rooneys välgörenhetsorganisation

Det engelska landslaget tar på torsdag emot USA i en träningslandskamp. Det är ländernas första möte sedan gruppspelsmatchen i VM 2010, då Steven Gerrard och Clint Dempsey stått för matchens mål när slutresultatet skrevs till 1–1.

Nu är det en ny match som ska spelas, som betyder långtifrån lika mycket. Det är också i princip helt nya landslagstrupper. Från USA:s trupp i VM 2010 finns bara en spelare uttagen i dagens landslag, vilket är Brad Guzan.

Englands trupp då? En spelare från VM 2010 finns här också, vilket är ingen mindre än Wayne Rooney. Den målfarlige legendaren har inte gjort en landskamp på över två år, men är nu alltså inkallad. Anledningen är dock inte att landslaget vill ha tillbaka hans kvaliteter, utan Rooney ska få spela en sista landskamp som en hyllning och än mer för att uppmärksamma ”Wayne Rooney Foundation”, Rooneys nya organisation för barns rättigheter. En stor del av intäkterna kommer att gå till organisationen, beräknat omkring 5 miljoner kronor.

Wayne Rooney väntas dock inte starta matchen, utan lär bara få några minuters speltid.

Speltips

Träningsmatcher är inte sällan rätt avslagna och händelsefattiga, utan att något av lagen har någon enorm vilja av att göra mål. Vi väntar oss en match med förhållandevis få målchanser och till följd av det även få mål.

Vi spelar under 2,5 mål till oddset 2 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.00, Bet365 (odds från 16:51 14/11/2018)

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar