Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 10 okt, 2017

Ecuador – Argentina: Live stream på nätet

En av alla de matcher som kommer att spelas i VM-kvalet i Sydamerika är Ecuador mot Argentina. Det är en tung uppförsbacke för Argentina som på förhand sett ut att ha en enkel väg till VM.

Vi kommer hjälpa dig med att streama Ecuador – Argentina. Detta är en rysare som många i världen kommer att vilja följa via live stream.

Nedanför så kommer vi gå genom vad du behöver göra för att kunna ta del av Ecuador – Argentina stream från VM-kvalets slutspurt.

  • Avspark: Den 11/10, kl. 01:30
  • Arena: Estadio Olimpico
  • Visas hos: bet365

 stream inför Ecuador - Argentina

Så kan du streama matchen

Matchen som spelas i Sydamerikanska VM-kvalet mellan Ecuador och Argentina kommer att sändas inne hos bet365. Där kommer de erbjuda dig att streama Ecuador – Argentina . Detta förutsatt att du är en aktiv spelare hos bet365 som har pengar på ditt spelkonto. Alternativt spelat på odds under de senaste 24 timmarna innan matchen.

Att se Ecuador – Argentina stream hos bet365 är något som vi rekommenderar. Det är ett bra knep för dig att hamna på en sajt som sänder live från matchen. Detta samtidigt som du hela tiden kan spela på odds i matchen som du streamar live.

Att kombinera en sajt med både live streaming och odds är ett vinnande koncept. Det har vi inte minst sett under den senaste perioden. Allt fler i Sverige vill kunna sända sport, samtidigt som intresset för odds och betting bara ökar.

Matchen kommer oturligt nog för oss svenskar att spelas mitt i natten. Närmare bestämt är matchstarten 01:30 den 10/10.

Trots detta så känner vi till att många är intresserade av att streama Ecuador – Argentina online. Detta är en kvalmatch där mycket kommer att stå på spel. Inte minst för Argentina som riskerar att missa VM 2018.

Nedanför så kommer vi gå genom vad som krävs för att sedan kunna se en Ecuador – Argentina live stream . Ta hjälp av våra knep för att direkt komma dit matchen sänds.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto eller logga in
  • Se till att ha minst 50 kr på spelkontot
  • Gå till alla live streams
  • Börja streama Ecuador – Argentina

argentina landslag vm kval sydamerika

Missar Argentina VM 2018?

Det står redan klart att Argentina kommer att missa VM 2018 om de förlorar matchen mot Ecuador. Ett oavgjort resultat kan räcka, men då kräver Argentina hjälp från andra länder som samtidigt spelar sina matcher i VM-kvalet.

Skulle Argentina vinna matchen mot Ecuador så kommer de åtminstone gå vidare till Play-off.

Även vid vinst så behöver Argentina hålla tummarna att andra matcher går deras väg. Detta för att nypa en av de sista direktplatserna till VM.

Ett VM utan Argentina kommer kännas en smula konstigt. Vi får gå tillbaka ett bra tag i tiden för att se när Argentina senast missade ett VM.

Läs om: Live streams från VM 2018 i fotboll

Ett lag som har imponerat hittills i det sydamerikanska VM-kvalet är Peru. Det är just nu det landslag som håller Argentina ute från VM i skrivande stund.

Ecuador har egentligen inget att spela för, deras hopp om VM har redan krossats.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar