Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 7 sep, 2018

Streama Danmark – Wales: Se matchen via live stream

Danmark möter Wales i Nations League på söndag. Äntligen har danskarna fått in en vettig trupp att jobba med, och har nu chans att störa Gareth Bale och kompani. Läs allt inför matchen, från troliga startelvor till information om stream.

Streama Danmark – Wales

Många kommer att vilja titta på Danmark – Wales, då världsstjärnor som Christian Eriksen och Gareth Bale springer ut på planen för att underhålla publiken. Det finns ett väldigt bra och enkelt sätt att streama matchen live.

För att streama Danmark – Wales behöver du ett konto på CMore, då det är de som visar matchen direkt. Sändningen får du tillgång till med ett CMore-konto, vilket dessvärre inte är helt .

Det kostar dig 199 kronor i månaden för att få ett CMore-konto där du kan se alla matcher från Nations League live, eller 99 kronor i engångskostnad för en matchbiljett till att se just denna match.

  • Match: Danmark – Wales, Nations League
  • Datum & tid: Söndag 9 september 18:00
  • Arena: Parken, Köpenhamn

Trolig laguppställning, Danmark

Schemichel
Dalsgaard – Kjaer – Jörgensen – Knudsen
Christensen – Delaney – Eriksen
Poulsen – Cornelius – Sisto

Skador: –
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Wales

Hennessey
Roberts – Williams – Mepham – B. Davies
Allen – Ampadu
Brooks – Ramsey – Lawrence
Bale

Skador: Harry Wilson (tveksam)
Avstängningar: –

Danmark har äntligen fått ihop en trupp

Vilket vi redan har skrivit om, drabbades Danmark av stort kaos inför träningsmatchen mot Slovakien. En konflikt mellan spelare och förbund innebar att Danmark tvingades ta ut en landslagstrupp bestående av futsal– och Division 3-spelare, de ”riktiga” spelarna gick ut i strejk.

Det såg länge ut som att konflikten även skulle drabba Nations League–matchen mot Wales denna helg, men igår torsdag bekräftades det att Danmark kunde kalla in sina ordinarie landslagsspelare. Det betonades dock att oenigheterna inte är lösta, men att spelarna gått med på att spela ändå. Fortsättning lär alltså följa.

Oavsett är det knappast några optimala förberedelser som det danska landslaget fått till denna match. Samtidigt som Danmark haft kaos har helgens motståndare Wales övertygande besegrat Irland med 4–1.

Speltips

Vi tycker egentligen att Danmark är ett bättre lag än Wales, men kaoset kring landslaget gör oss lite oroliga och försiktiga.

Vi tror att det kommer att bli mål åt båda håll. Wales offensiv är bättre än deras defensiv, med spelare som Gareth Bale och Aaron Ramsey som attackerar. Walesarna vann dessutom med 4–1 mot Irland häromdagen.

Samtidigt har vi svårt att se att Danmark lämnar denna hemmamatch utan att göra något mål. Vi spelar BLGM – ja (båda lagen gör mål – ja) till det goda oddset 2.00 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Båda lagen gör mål – ja
  • Odds: 2.00
  • Spelbolag: Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar