Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 3 jul, 2019

Streama Chile – Peru: Se matchen via live stream

Vill ni se Chile – Peru via live stream? Titta när lagen möts i semifinal av Copa América. Vi visar dig hur du kan streama matchen online.

Chile och Peru ställs emot varandra i semifinal av Copa América, och många kommer att vilja se matchen live på nätet. I den här texten får ni se hur ni gör för att kolla online – vi visar nämligen hur ni gör för att streama Chile – Peru.

Du kan se Chile – Peru live på Bet365. Det är mycket lätt och du behöver bara gå igenom några få steg för att låsa upp livesändningen av matchen. Se hur du kollar på matchen!

Streama Chile – Peru online på Bet365

Titta på semifinalen och spela på odds till Copa América!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Chile – Peru live

För att streama Chile – Peru live på internet behöver du ett konto på Bet365. Gå in på sajten och skapa ett konto, och gör där en insättning på minst 50 kronor.

Du måste hela tiden ha pengar på kontot för att kunna titta på fotboll, men det räcker med 1 krona. Den minsta möjliga insättningen du kan göra ligger dock på 50 kronor. Men så fort matchen är slut kan du ta ut dina pengar, eller så låter du några kronor vara kvar så att du kan se andra matcher i fotboll, bland annat titta på Afrikanska Mästerskapen eller se alla matcher från Copa America!

Matchen visas givetvis direktsänt, och du kan se den från valfri plattform. Det går att titta live från mobil, surfplatta eller dator.

En annan match många kommer att titta på ikväll är Sveriges semifinal i dam-VM, då vi möter Nederländerna. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Sverige – Holland live.

Titta på Chile – Peru på TV

En annan möjlighet för dig som vill se Chile – Peru är att titta på matchen på TV. Den sänds nämligen på TV10, och även du som har ett Viaplay-konto kan titta på matchen.

Det är väl inte den mest bekväma avsparkstiden för personer som bor i Sverige, men många fotbollsfantaster – och inte minst de med bakgrund i Chile eller Peru – kommer att stanna uppe för att titta på matchen direktsänt.

På Viaplay kan man i och för sig titta på matchen i efterhand, men det är aldrig riktigt samma sak att se en match i efterhand som att se den live, även om man lyckas undvika att få reda på resultatet i sammandrabbningen.

Saknar du TV10 eller Viaplay, men vill ändå se matchen på TV? Oroa dig inte. När du drar igång matchen på Bet365 går det att koppla sändningen från Bet365 till TV med hjälp av en HDMI-kabel. Då förflyttas bilden från datorn till TV, och du kan titta på Chile – Peru på TV.

Inför matchen

Chile vann de två senaste Copa América-mästerskapen, och är nu i semifinal och på hyfsad god väg mot finalen igen. De slog ut Colombia i kvartsfinalen efter straffar, och stod för en spelmässigt bra insats. Några mål framåt har det dock inte blivit i någon av Chiles två senaste matcher (mot Colombia och Uruguay).

Peru kommer också från en seger på straffar i kvartsfinalen, mot Uruguay. Laget var dock en aning tursamma med tanke på hur många chanser Uruguay brände. Likt Chile har man inte gjort mål under sina två senaste matcher.

Vi har även skrivit en införrapport till matchen – här finner du vårt Chile – Peru speltips.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2526 Artiklar