Streama Chelsea - Arsenal: Se Europa League-finalen live

Streama fotboll online på nätet

Titta på fotboll och spela på odds på Europa League-finalen!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vi är många som vill streama Chelsea – Arsenal, när vi får se Europa League-finalen mellan dessa två lag. Här visar vi dig hur du gör för att titta på matchen online via live stream!

På lördag 1 juni får vi titta på finalen av Europa League, och lagen som tagit sig dit är för första gången på 47 år två engelska klubbar. Matchen att se via live stream är Chelsea – Arsenal, som vi kan titta på direkt på nätet.

Här visar vi hur ni kan finna en livesändning till matchen. Läs vår guide, där ni kan se hur ni gör för att streama matchen på internet!

Bara några dagar senare, 1 juni, är det dags för final i ett ännu större mästerskap. Här kan ni läsa om hur ni gör för att streama Tottenham – Liverpool live (Champions League).

Streama Chelsea – Arsenal live

Det är enkelt att hitta en Chelsea – Arsenal live stream online, så att du kan titta på matchen direkt via live stream på nätet. Vi ska berätta hur ni gör för att se matchen på internet.

Det ni behöver för att streama Chelsea – Arsenal live är ett konto på Eurosport Player, där matchen sänds direkt. Där kan ni alltså titta på Europa League-finalen direktsänt.

Skapa ett konto och betala för ett månatligt abonnemang, så kan ni se alla matcher från Europa League.

Det går att se er ström från valfri plattform. Du kan kolla EL-finalen från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå till eurosportplayer.se
  • 2. Skapa ett konto och köp ett abonnemang
  • 3. Streama Chelsea – Arsenal live (avspark 21:00 29/5)

Titta på Chelsea – Arsenal på TV

Vad som är än mer populärt än att streama fotboll från dator eller liknande, är att titta på matchen på TV. Det är det allra bästa när man vill njuta av att se en spännande match från en stor europeisk turnering.

För dig som ska titta på Chelsea – Arsenal på TV är det bra att känna till att kanalen som TV-sänder matchen är Kanal 9, där matchen visas direkt via antenn eller parabol. Dra igång kanalen och titta på matchen.

Saknar du Kanal 9 i ditt utbud men vill ändå se matchen på TV, är det ett bra tips att kolla på matchen via Eurosport Player på till exempel din dator. Därifrån kan du koppla livesändningen till TV med hjälp av exempelvis Chromecast eller HDMI-kabel.

Inför matchen

Chelseas tränare Maurizio Sarri har den här säsongen kritiserats ganska rejält, men till slut blev det ändå en tredjeplats i Premier League samt finaler i FA-cupen och Europa League. I FA-cupen förlorade man finalen mot Manchester City, och nu får man en chans att istället vinna Europa League.

För Arsenal är den här matchen ännu viktigare. Laget lyckades inte kvalificera sig för kommande säsongs Champions League via ligaspelet, och har istället chansen här i och med att vinnaren av Europa League får en Champions League-plats.

Matchen spelas i Baku, Azerbajdzjan.